garvi pisze:Hehe. A mi się nie chciało negocjować, jak tylko pojawiła się oferta z telefonem poszedłem i wziołem 6 ofert 120zł i do tego U600 z 1 zł. Mój dotychczasowy abo to 40zł + od 2-mc darmowy numer czyli 70zł. A rachunki średnio ok 85zł - ostatnimi czasy po 200 a nawet 300.
Ja postąpiłem podobnie. Dzwoniłem do IBOA chyba po 5 razy dziennie. Tylko że ja podpisałem aneks do umowy bo moje średnie rachunki z ostatniego roku wynosiły ponad 300zł. Czyli w sumie mam jeszcze 3 lata abonamentu

Przez 1 rok będe płacił 110zł a za kolejne 2 po 120zł. 6 pakietów. Mam 3xOU, 2xTwSieci, 1xoferta weekendowa.Dorzucili 2000minut na cały okres trwania umowy a nie 3000... Telefon SEk800i za 10 groszy( zbiłem z Era Premia). Podobno żeby można było miec ofertę weekendową trzeba było zamienieć chyba 2 pakiety na 1 albo dopłacić 10zł do jednego pakietu. czyli wychodziło za 30zł. Ja 'wynegocjowałem" jeśli tak można powiedzieć OW za 10zł przez 1 rok , potem za 20zł do końca trwania umowyl.
Niedługo będe przedłużał umowę na 2 z 3 abo i będe walczył jeszcze bardzie żeby dostać takie warunki jak któryś z was zapodał na tym otrzymanym mailu...