• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#201429  autor: idas
 11 lip 2007, 18:52
skers pisze:Dokładnie era gg nie umywa sie do gochata choc jest on robiony na podobnej platformie i przez te same programy jedyna wada to chyba brak emotek program loguje sie bez problemu o ile telefon jest dobrze skonfigurowany tznw ustawieniach java trzeba ustawic polaczenie internet gprs nie na kazdy model telefonu mozna sciagnac te ustawienia ale mozna to sprytnie ominac sciagajac ustawienia wap gprs i zmieniajac profil wap na internet wydaje mi sie ze w kazdej sieci jest analogicznie z tymi ustawieniami wap/internet ja uzywalem gochata na k700 gdzie w ustawieniach konfiguracji do sciagniecia nie bylo internet gprs ale recznie to ustawilem i smigalo bez problemu jedyne co mnie wkurzalo to to ze jak wpisywalem wiadomosc to mi sie otwieralo okienko jak do wpisywania sms czego nie bylo w 1 wersji jeszcze pod marka gadugadu swietna sprawa jest to ze aplikacja nie blokuje smsow ani polaczen przychodzacych czyli mozna podczas klikania odbierac smsy oraz rozmowy przychodzace a takze mozna pisac smsy i nawiazywac polaczenia glosowe

[ Dodano: 2007-05-22, 23:54 ]
ps a co do kosztow to groszowe sprawy jesli sie ma pakiet 5mb wykupiony
Tzn. jak zmieniłeś profil WAP na Internet? Tylko nazwę profilu zmieniłeś i zaczęło działać, czy chodzi o coś zupełnie innego?

#217481  autor: Voytek77
 31 sie 2007, 09:44
Cześć!

Mam problem. Od dwóch dni nie można się połączyć z serwerem (ani na GoChacie, ani na JaduGadu). Co jest? Czy 'gadu-gadu' wyłączyło możliwość korzystania z innych aplikacji niż mobilneGG? Jak nie, czy ktoś wie kiedy GoChat będzie znów normalnie działać?

Pozdrawiam!
Wojtek

#221338  autor: skers
 16 wrz 2007, 13:04
gochat bedzie dzialal od 21 wrzesnia gdy wejdzie nowa wersja uzytkownicy ktorzy wyslali odp chcegg dostana nieodplatnie 2 wersje programu wiecej info na www.gochat.pl

[ Dodano: 2007-09-16, 13:11 ]
idas tak owszem tylko zmienilem nazwe z wap na internet i dziala bez problemu

#222628  autor: gm
 22 wrz 2007, 20:31
Jaki program działa aktualnie i jest kompatybilny z gadu gadu? dotyczy to Plusa więc EraGG odpada.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#222633  autor: tymis
 22 wrz 2007, 20:46
gm pisze:jaki program działa aktualnie i jest kompatybilny z gadu gadu?
Najbardziej kompatybilna jest oczywiście aplikacja mobilne gg.
Zastanawiam się skąd ta powszechna potrzeba szukania jakiś kompatybilnych zamienników? Czy dlatego, że za to mobilne gg trzeba zapłacić parę nędznych złociszy?

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...

#222634  autor: gm
 22 wrz 2007, 20:54
Tu nie chodzi o 4 pln. Mogę zaplacic za program ok. 10 pln miesiecznie, zeby mial taką nawigację jak GoChat. Chociaż na minus trzeba zaliczyc brak archiwum.

#222636  autor: elrond
 22 wrz 2007, 20:56
Z moim Z370 PŁATNE mobile GG nie chciało współpracować niestety.

Aktualnie najbardziej ciekawą według mnie propozycją jest GoChat. Czytałem wypowiedzi, że jeśli czyjegoś w miarę popularnego telefonu nie było na liscie obsługiwanych - wystarczył mail i telefon sie pojawiał. Na razie trzeba poczekać. Mam nadzieje że sie uwiną i w tym tygodniu wyjdzie wersja 2.0...

#222640  autor: tymis
 22 wrz 2007, 21:10
gm pisze:Tu nie chodzi o 4 pln. Mogę zaplacic za program ok. 10 pln miesiecznie, zeby mial taką nawigację jak GoChat
No, to kwestię kasy mamy wyjaśnioną ;-)
Na razie GoChat nie działa z gg więc jego dobry interfejs na nic się zda.
Skoro mobilne gg jest płatne a GoChat jest (póki co) darmowy to można wysnuć wniosek, że prawdopodobnie zacznie działać z gg jak odpali mu "działkę".
Jeśli obecne opłaty za mobilne gg to 1PLN + VAT przedłużenie usługi o 7 dni, 4PLN + VAT przedłużenie usługi o 30 dni i 9PLN + VAT przedłużenie usługi o 90 dni to ciekawe ile bedzie kosztował GoChat jeśli będzie miał odpalić działkę gg?

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...

#223689  autor: Forest
 27 wrz 2007, 00:15
To jak to jest z tym goChatem, będzie kiedyś normalnie działał czy nie? Wersja 2.0 ma to naprawić?

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#223958  autor: gm
 28 wrz 2007, 16:58
Jaki jest link do ściągnięcia mobilnego gg? Jakie macie doświadczenia z używania na Symbianie s60v3 z programem symbianowym i programem java?

#223967  autor: Forest
 28 wrz 2007, 17:51
gm pisze:Jakie macie doświadczenia z używania na Symbianie s60v3 z programem symbianowym i programem java?
O ile mi wiadomo, to wersja na symbiana nie działa a z wersja java są problemy. Ale nic więcej niewiem, może już się coś zmieniło.

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#223970  autor: gm
 28 wrz 2007, 18:02
Wysłałem smsa z aktywacją do ściągnięcia płatnej wersji java, ale nie dostałem odpowiedzi.

1.0

#227268  autor: technic
 14 paź 2007, 19:03
dziala na midp 1.0 to jest plus!
mobilne gadu juz niestety nie dziala na troche starszych telefonikach, to duzy blad.
jeszcze kaza sobie za to placic - zalosne...