Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
T-Mobile
to dotyczy starych se ( do k750 )szympek pisze:musisz w ustawioeniach zmienic rozmiar zdjecia. do 160 masz zooma X4 a o 1 stopien wyzsza rozdzielczosc (320) masz zomma x2. jak chcsz zmienic w aparacie rozdzelczosc wchodzisz w aparat i klikasz klawisz 1.
musisz w ustawioeniach zmienic rozmiar zdjecia. do 160 masz zooma X4 a o 1 stopien wyzsza rozdzielczosc (320) masz zomma x2. jak chcsz zmienic w aparacie rozdzelczosc wchodzisz w aparat i klikasz klawisz 1.
wlacz aparat i popatrz na ikonki u dolu ekranu (trzymaj telefon poziomo), napisz nam co się tam wyświetla.Jazz pisze:Otóż jak w temacie, chce sobie zrobić zdjęcie, wszystko pięknie ładnie ale jak chce zrobic zoom to mi pisze że to niemożliwe w tym trybie
A więc: jest liczba zdjęć ile jeszcze moge zrobić, kawadracik taki i w środku 2MP i obok ikonka telefonu z mała strzałkawlacz aparat i popatrz na ikonki u dolu ekranu (trzymaj telefon poziomo), napisz nam co się tam wyświetla.
zoom nie zmienia rozdzielczości zdjęcia , w starych se zoom można używać kiedy zmieni sie rozdzielczość na mniejsząprzemek910 pisze:tiaaa? dziwne, że ja mogę przybliżać bezwzględu na rozdielczość, a wraz z zoomem rodzielczość nie maleje ;]
ta strzałka pokazuje że zapisuje w pamięci telefonuJazz pisze:A więc: jest liczba zdjęć ile jeszcze moge zrobić, kawadracik taki i w środku 2MP i obok ikonka telefonu z mała strzałka
z tym to już ciężkoJazz pisze:Jeszcze chciałem powiedzieć, że jak zmienię rozdziałke na VGA to moge zrobić zooma - dokładnie 2,2x
nie powinno tak byc. sproboj zaktuazlizowac soft przez seus.Jazz pisze:Jeszcze chciałem powiedzieć, że jak zmienię rozdziałke na VGA to moge zrobić zooma - dokładnie 2,2x
Jeśli już mówimy o 2mpx, to w W810i nie ma żadnych problemów z zoomem - zarówno na oryginalnym sofcie angielskim jak i na aktualnym polskim. Przy pełnej rozdziałce mogę robić maxymalny zoom-4x, co nie zmienia ogólnej wielkości zdjęcia, ale oczywiście pogarsza jakość.Jak znam ostatnie wyczyny SE to w rozdzialce 2 MPx nie dziala zoom a w nizszych jest ograniczony - w nowszych softach do K750i tez tak jest...
Chyba jedyna to taka ze SE tak to sobie wymyslil i jedynie modyfikowanie softu cos tu moze poradzic... Tylko ze z jakiegos powodu ograniczyli ten zoom - i mysle ze nie z jakiegos blachego (choc na dobra sprawe wszystko jest mozliwe)bartek93 pisze:dajcie jakąś sensowną odpowiedź
ja mam 5.3 (ster. apratu) i w najwyzszej rodzielczości mam full zoom, tak samo było na sterowniku 4.5Gruby pisze:a 2mpx zoom 4x ale i tak staje na 2.5 na sterowniku 4.5 i 5.3 w ogóle nie było zooma w najwyższej rozdzielczości.