• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#218277  autor: Mumineq
 03 wrz 2007, 00:09
Prometo pisze:Ciekawe czy tak jak ubiegłymi latami będzie coś dla stałych abonentów?
Na Najnowszej fakturze:
Na urodziny Era, Twoje punkty Era Premia liczą się podwójnie.
Wszystkiego podwójnego z okazji 11 urodzin Era! Aby podwoić swoje
punkty z faktury wystawionej w październiku, wyślij pusty SMS na 6888
(opłata jak za zwykły SMS do Ery). Już teraz zacznij gromadzić punkty
na urodzinowe nagrody. Pamiętaj! Im więcej rozmawiasz tym więcej
punktów dostajesz. Szczegóły oraz nowa kolekcja muzycznych
akcesoriów Era Premia w załączonej ulotce lub na www.erapremia.pl.

#218630  autor: Tpk
 04 wrz 2007, 11:40
w ktorej zakladce na iboa jest jakars oferta dla stalych abonentow, przynajmniej slyszalem ze jest i wydaje mi sie ze kiedys widzialem ale teraz tego nie moge znalezc

#218634  autor: kubako
 04 wrz 2007, 11:56
w ktorej zakladce na iboa jest jakars oferta dla stalych abonentow, przynajmniej slyszalem ze jest i wydaje mi sie ze kiedys widzialem ale teraz tego nie moge znalezc
Na stronie głównej gdy się zalogujesz, na dole ekranu pojawia się taki banner:
Obrazek

lub taki:
Obrazek.

Na iboa nie ma jakiegoś specjalnego działu dla stałych abonentów.

Dodane 5.09.07
A właśnie się dowiedziałem od konsultantki, że jeśli wynegocjowaliśmy inną ofertę niż ta standardowa, to nie pojawi się ona już na stronie iboa, tylko trzeba załatwić to telefonicznie lub w salonie :-(
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2007, 23:42 przez kubako, łącznie zmieniany 2 razy.

#218715  autor: lukaszek1234
 04 wrz 2007, 17:10
ja z innej beczki. To że wymieniać pakiety w telefonicznej okazji 30 już moge to wiem a mam pytanie jak zmienię ofertę w erze w tej promocji to od kiedy jest ta zmiana? od chwili zmiany? Czy od następnego miesiąca?
jak to jest czy minuty są przyznawane jakoś proporcjonalnie?

Alcatel OT Club --> Motorola C350 --> Sony Ericsson T68i --> Siemens SL45i --> Siemens C75 --> Siemens AX75 --> Samsung X660 --> Nokia 6310i --> Motorola V3 --> Sony Ericsson K550i -- > Nokia E51

#219208  autor: [email protected]
 05 wrz 2007, 23:04
lukaszek1234 pisze:ja z innej beczki. To że wymieniać pakiety w telefonicznej okazji 30 już moge to wiem a mam pytanie jak zmienię ofertę w erze w tej promocji to od kiedy jest ta zmiana? od chwili zmiany? Czy od następnego miesiąca?
jak to jest czy minuty są przyznawane jakoś proporcjonalnie?
zmiana jest w ten sam dzien (wyjatek to of z przyjacielem aktywacja po północy)
minuty przyznane proporcjonalnie

#219314  autor: lukaszek1234
 06 wrz 2007, 15:52
czyli nie wiem jak miale 40 min do wszystkich wykorzystalem je to lepiej zamienic za miesiac tak??

Alcatel OT Club --> Motorola C350 --> Sony Ericsson T68i --> Siemens SL45i --> Siemens C75 --> Siemens AX75 --> Samsung X660 --> Nokia 6310i --> Motorola V3 --> Sony Ericsson K550i -- > Nokia E51

#219468  autor: [email protected]
 07 wrz 2007, 02:02
tak napradwe to bez roznicy

#222820  autor: Jazz
 23 wrz 2007, 15:53
Niekoniecznie! Zadzwoń do BOA i zapytaj jakie mają dla Ciebie promocje :wink: Na pewno zaproponują Ci zniżkę na abonament :) Coś takiego mniej więcej:
W ramach promocji gwarantujemy bezpłatną zmianę obecnej taryfy na nową - Era Nowy Komfort wraz z atrakcyjnymi pakietami indywidualnie dopasowanymi do Pana potrzeb. Przy wyborze promocyjnych pakietów otrzyma Panż 45 % upustu na abonament przez okres 24 pełnych cykli rozliczeniowych!!! Poniżej przedstawiamy promocyjne zestawy:

- Era Nowy Komfort z 2 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 80 minut lub 320 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 33,00 zł z VAT + jednorazowy pakiet 1200 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
- Era Nowy Komfort z 3 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 120 minut lub 480 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 49,50 zł z VAT + jednorazowy pakiet 1800 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
- Era Nowy Komfort z 4 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 160 minut lub 640 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 66,00 zł z VAT + jednorazowy pakiet 2400 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
- Era Nowy Komfort z 5 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 200 minut lub 800 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 82,50 zł z VAT + jednorazowy pakiet 3000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne

Każdy pakiet składa się z Ofert uniwersalnych, czyli 40 minut wymiennych na 160 SMS-ów do wykorzystania na połączenia do wszystkich sieci krajowych. Tylko Stali Abonenci po przedłużeniu umowy mają aż 60 dni na dopasowanie taryfy do swoich potrzeb, bez utraty promocyjnej ceny abonamentu. Każde z 40 minut do wykorzystania do wszystkich sieci można wymienić na:
- pakiet 100 minut do sieci Era i na numery stacjonarne (Oferta Taniej w sieci)
- bezpłatne SMS-y i MMS-y do sieci Era i na e-mail (Oferta multimedialna).
dodatkowo, specjalnie dla klientów wybierających minimum 3 Oferty proponujemy również dodatkowo możliwość wymiany pakietu 40 minut na:
- bezpłatne połączenie z wybranym numerem sieci Era lub stacjonarnym (Oferta z przyjacielem)
- stały dostęp do internetu, poczty e-mail oraz plików video (Oferta blueconnect w telefonie)
Jak ja podpisywałem aneks z moim tatą to mogliśmy jeszcze skorzystać z tej promocji tańsze telefony i mój ojciec ją wziął z telefonem Nokia 6300 :D Tak więc nie ma co martwić się na zapas tylko pójść do salonu i popytać :)

Pozdrawiam