Chyba, że oczywiście napiszesz albo zadzwonisz do BOA i porozmawiasz o jakiejś specjalnej ofercie dla stałych Abonentów na zniżki to wtedy jest prawdopodobne, że wyślą Ci coś takiego:
W ramach promocji gwarantujemy bezpłatną zmianę obecnej taryfy na nową - Era Nowy Komfort wraz z atrakcyjnymi pakietami indywidualnie dopasowanymi do Pana potrzeb. Przy wyborze promocyjnych pakietów otrzyma Panż 45 % upustu na abonament przez okres 24 pełnych cykli rozliczeniowych!!! Poniżej przedstawiamy promocyjne zestawy:
- Era Nowy Komfort z 2 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 80 minut lub 320 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 33,00 zł z VAT + jednorazowy pakiet 1200 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
- Era Nowy Komfort z 3 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 120 minut lub 480 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 49,50 zł z VAT + jednorazowy pakiet 1800 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
- Era Nowy Komfort z 4 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 160 minut lub 640 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 66,00 zł z VAT + jednorazowy pakiet 2400 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
- Era Nowy Komfort z 5 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 200 minut lub 800 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 82,50 zł z VAT + jednorazowy pakiet 3000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
Każdy pakiet składa się z Ofert uniwersalnych, czyli 40 minut wymiennych na 160 SMS-ów do wykorzystania na połączenia do wszystkich sieci krajowych. Tylko Stali Abonenci po przedłużeniu umowy mają aż 60 dni na dopasowanie taryfy do swoich potrzeb, bez utraty promocyjnej ceny abonamentu. Każde z 40 minut do wykorzystania do wszystkich sieci można wymienić na:
- pakiet 100 minut do sieci Era i na numery stacjonarne (Oferta Taniej w sieci)
- bezpłatne SMS-y i MMS-y do sieci Era i na e-mail (Oferta multimedialna).
dodatkowo, specjalnie dla klientów wybierających minimum 3 Oferty proponujemy również dodatkowo możliwość wymiany pakietu 40 minut na:
- bezpłatne połączenie z wybranym numerem sieci Era lub stacjonarnym (Oferta z przyjacielem)
- stały dostęp do internetu, poczty e-mail oraz plików video (Oferta blueconnect w telefonie)
Ja tak zrobiłem, wybrałem 3 oferty za 49,50 i do tego mój ojciec kupił dla siebie Nokie 6300 za 199 zł bodajże
PS. tak poza tym to Biuro Obsługi Abonenta to całkiem fajna rzecz

po tym jak mi przysłali ta specjalna ofertę już do nich nie dzwoniłem ani nie pisałem poszedłem z tata do salonu a tam konsultant sam powiedział że zgodnie z tym co mi proponowali mam taka oferte

zero specjalnego starania się o to

tak więc jestem zadowolony z ich pracy
Pozdrawiam.