• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 25 z 131
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 131

#213097  autor: Zajcef
 17 sie 2007, 07:17
fajnex pisze:W Nowym Twoim Planie masz kilka usług (pakiet złotówek do wszystkich lub do orange, pakiet minut do przyjaciela) które możesz łączyć w ramach abonamentu. Za to w Planie na rozmowy nie masz takich usług jak darmowe wieczory czy darmowe rozmowy z jednym numerem. W tej taryfie masz np. za 35 zł =90minut do wszystkich (wymienialne na smsy/mmsy)
Co musialbym wybrac jezeli chcialbym rozmawiac z jednym numerem w Orange za friko (albo jak najtaniej)? Czy taka opcja kosztuje dodatkowo?
W Nowym Twoim Planie masz
:arrow: 120minut za 15 zł z jednym numerem
:arrow: friko do niego rozmowy i smsy + darmowe weekendy w Orange i stacj. za 30 zł
Blad w planie na rozmowy oczywiscie jest pakiet minut do wszystkich jak i darmowy (600 min ) numer. Na poczatku te minuty w planie na rozmowy byly tylko do sieci i na stacjonarne, a teraz mozesz wlaczyc sobie usluge dzieki ktorej min z abo beda pobierane w przypadku polaczen do innych sieci.

#213130  autor: [email protected]
 17 sie 2007, 10:18
mam propozycje w orange (generalnie chce rozwiązać umowe ale najpierw chciałbym porównać ją do ery bo tez bedzie mi sie konczyla umowa :)
1. w moim koncie na orange jest to dla mnie troche nieczytelne (jest tego za duzo)
2.nie moge znalesc cennika telefonow dla mnie... czy mam rozumiec ze ceny obowiazuja mnie takie same jak dla nowych abonentów ??

#213505  autor: bebek
 18 sie 2007, 16:50
Jak myślicie czy przy moim stażu w Orange tj. 4 lata i Mixie dla firm po 24.40 zł zaoferuje mi coś korzystnego ? Umowa kończy mi sie pod koniec listopada. Ostatnio dzwonili do mnie z Orange i proponowali przedłużyć umowę na 24 miesiące i miałem otrzymać 10 bądź 20 zł do wykorzystania w Orange. To jest max co mi zaoferują, czy można liczy na coś więcej i czy dają z takim abonamentem rabat na telefony ?

Wymoderowano
Ostatnio zmieniony 18 sie 2007, 17:20 przez bebek, łącznie zmieniany 1 raz.

#213520  autor: cesarz
 18 sie 2007, 19:36
Przy podobnym abonamencie 25zl osobe prywatna dostalem . 20zl do Orange + 12,5zl na Orange i stacjonarne + pierwsze 3-miesiace nowej umowy 100% czyli +25zl. Umowa na 12miesiecy bez telefonu. Czyli za 25zl mam 57,5zl. Mysle ,ze przy tak malym abonamencie wiecej nie dostane. Mozna ,tez przejsc na Nowy Twoj Mix z nowa umowa. Na nowy telefon chyba mozna liczyc do 150zl upustu .

CNN

#215311  autor: bebek
 24 sie 2007, 11:58
hmm to juz chyba bardziej opłaca się przenieśc numer do play-a i tam kupić telefon , co ?

#215426  autor: Darecky
 24 sie 2007, 18:27
a ja mam pytanie ( zadam tu, bo nie chcę zakładać nowego tematu) czy jak na koniec umowy (jakies 3 mies przed) przejdę na wyższy abo (mam mixa 30(właśnie zmieniłem) , a przeszedłbym na nowy tw?j plan 40 (25zl+darmowe wieczory 15zl) to czy dostanę duzo wyższe profity? i czy byloby możliwe zeby dali mi za te 40zl np 25zl do dowolnego wykorzystania i do tego wieczory i weekendy 60 albo darmowe rozmowy do 3 os?b czy za duzo żądam?

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#215431  autor: cesarz
 24 sie 2007, 18:38
Mam watplwosci, czy z Mixa mozesz przejsc na Nowy Twoj Plan. W Mixe przy umowie na 12 miesecy, bez fona ,dostalem na ten czas- 20zl do orange + 12,5zl orange i stacjonarne+ pierwsze 3 miesiace 100% umowy 25zl.Razemna na 12miesiecy 32,5zl czyli 390zl w ciagu roku.

CNN

#215440  autor: Darecky
 24 sie 2007, 19:17
jest taka opcja przejścia na nowy tw?j plan na orange online u mnie

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#216360  autor: krystian1022
 27 sie 2007, 18:25
dzis dzwoniła do mnie babka z orange i proponują mi na przedłużenie umowy:
95 minut do wszystkich na 12 mc
+180 minut do orange an 9 mc
+30 minut do wszystkich na 6 mc
oferta bez telefonu na 12 mc
abonament 55 zł
chciałbym jeszcze z 20 minut więcej i darmowy numer w tych pieniądzach da sie?
i jest to w miarę rozsądna propozycja??

#216691  autor: BartoszJ
 28 sie 2007, 18:55
Dzisiaj ja dzwoniłem do Orange zaproponowali mi
Abonament 55 zł na 12 miesiecy
Dodatkowo
30 min do wszystkich przez 6 miesiecy
180 min do Orange ( na 9 miesięcy)

Czy dostał ktoś lepsze warunki?? Chodzi mi o telefonowanie do wszystkich sieci a nie do Orange.

#216719  autor: Qyon
 28 sie 2007, 21:58
BartoszJ pisze:Czy dostał ktoś lepsze warunki?? Chodzi mi o telefonowanie do wszystkich sieci a nie do Orange.
Witam wszystkich użytkowników. Jestem nowym userem, ale mam nadzieje, że uda mi się wdrożyc. Co do Waszych pytań to chętnie Wam pomoge. Pracuje w Orange w dziale Propozycja i mogę sprawdzić Wasze możliwości wysłać Wam zarys oferty, etc ;-)

#216732  autor: krzyno
 28 sie 2007, 22:42
Qyon pisze:Witam wszystkich użytkowników. Jestem nowym userem, ale mam nadzieje, że uda mi się wdrożyc. Co do Waszych pytań to chętnie Wam pomoge. Pracuje w Orange w dziale Propozycja i mogę sprawdzić Wasze możliwości wysłać Wam zarys oferty, etc
nie chwal się tym zbyt głośno, już był tu jeden koleś z działu propozycji i szybko się z tąd ewakuował, ludzie mu spokoju nie dali. Klika stron wcześniej możesz to wszystko przeczytać.

#216749  autor: Tommy
 28 sie 2007, 23:15
BartoszJ pisze:Dzisiaj ja dzwoniłem do Orange zaproponowali mi
Abonament 55 zł na 12 miesiecy
Dodatkowo
30 min do wszystkich przez 6 miesiecy
180 min do Orange ( na 9 miesięcy)

Czy dostał ktoś lepsze warunki?? Chodzi mi o telefonowanie do wszystkich sieci a nie do Orange.
Również witam wszystkich.
kilka stron wczesniej jest opisana propozycja oferowana w razie wypowiedzenia umowy:
NTP 50 PLN; umowa 12 m-cy bez tel:
111 min w sieci lub 66 min do wszystkich w ramach abo
+ 50% więcej - czyli 33 min w sieci
+ pakiet do wszystkich i na wszystko 80 PLN - czyli 106 min do wszystkich
daje to w rezultacie:
172 min wszyscy + 33 min siec
lub
106 min wszyscy + 144 min siec

Ok 1 m-ca temu dało się do tego jakieś drobiazgi wynegocjować dodatkowo. Nie wiem czy cos sie zmienilo.

Pzdrw.

#216792  autor: BartoszJ
 29 sie 2007, 08:51
Qyon pisze:Witam wszystkich użytkowników. Jestem nowym userem, ale mam nadzieje, że uda mi się wdrożyc. Co do Waszych pytań to chętnie Wam pomoge. Pracuje w Orange w dziale Propozycja i mogę sprawdzić Wasze możliwości wysłać Wam zarys oferty, etc
Witam
Czy często zmieniacie oferty propozycji?? Jakiś miesiąc temu dzwoniłem do propozycji i dostałem lepsze warunki niż wczoraj :/

Poza tym czy to prawde ze teraz wszyscy konsultanci dzwonią do abonentów z propozycjami gdyż od września/października wchodzą nowe taryfy? (dostałem takie małe info ale nie jest potwierdzone bo to było takie poza kamerą ;) )

#216844  autor: Qyon
 29 sie 2007, 11:48
BartoszJ pisze:Witam
Czy często zmieniacie oferty propozycji?? Jakiś miesiąc temu dzwoniłem do propozycji i dostałem lepsze warunki niż wczoraj :/
Szczerze? to bardzo często. Nie znam okresu jak często zmienia się oferta, ale bywały i sytuacje, że jednego dnia dla klienta była złożona konkretna propozycja, a następnego zaś dnia, bądz kilka dni pózniej można było zaproponować dodatkowe usługi. Dla każdego klienta jest przygotowany budżet. On jest uzależniony od kwot jakie klient wydaje w ciągu całego okresu trwania umowy i on uzależnia usługi w proponowane w ramach Propozycji.

#217049  autor: dzierski
 29 sie 2007, 21:18
krzyno pisze:nie chwal się tym zbyt głośno, już był tu jeden koleś z działu propozycji i szybko się z tąd ewakuował, ludzie mu spokoju nie dali. Klika stron wcześniej możesz to wszystko przeczytać.
Jestem jestem :) nie zmyłem sie tylko działam jako obserwator i sie nie udzielam :)

#217085  autor: krzyno
 29 sie 2007, 22:44
dzierski pisze:Jestem jestem nie zmyłem sie tylko działam jako obserwator i sie nie udzielam
a to fajnie :) ja także częściej jestem tu jako obserwator :P

#217141  autor: BartoszJ
 30 sie 2007, 09:55
Qyon pisze:Dla każdego klienta jest przygotowany budżet. On jest uzależniony od kwot jakie klient wydaje w ciągu całego okresu trwania umowy i on uzależnia usługi w proponowane w ramach Propozycji.
CZyli po każdym rachunku moze sie zmienić ??
I czy propozycja jest przygotowywana indywidualnie czy masowo dla danej kwoty??
Bo czuje ze zaproponowali mi standardowe warunki a moje rachunki zawsze przekraczały 100 zł a czasem siegały 300 zł wiec sporo wydałem.

#217344  autor: Zajcef
 30 sie 2007, 21:20
Kolejny mal plusik w strone klienta od Orange. Zmiana z ofert mix na abonament jest bezplatna. Przypomne, ze do tej pory kosztowala 50 zl. Takze na poczatku mozemy sobie ponegocjowac w mixie (95 dni przed) potem zmienic bezplatnie na abonament, a pozniej jak nam nie pasuje rezygnacja, badz na karte...Maly krok - zawsze cos :) .

#217490  autor: Qyon
 31 sie 2007, 10:21
dzierski pisze:Jestem jestem nie zmyłem sie tylko działam jako obserwator i sie nie udzielam
Nie wiem jaki był powód rezygnacji owego gościa, ale ja nie zamierzam się ewakuować.
BartoszJ pisze:CZyli po każdym rachunku moze sie zmienić ??
Nie dokońca. Budżet zmienia się w ciągu ostatnich 3 miesięcy czyli co kwartał.
BartoszJ pisze:Bo czuje ze zaproponowali mi standardowe warunki a moje rachunki zawsze przekraczały 100 zł a czasem siegały 300 zł wiec sporo wydałem.
Niekoniecznie. Tutaj konsultant decyduje co Ci zaproponować. Wiekszosc patrzy na siebie, bo im bardziej zostaje przekroczony budżet tym konsultat ma mniejszą premie :lol:
  • Strona 25 z 131
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 131
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25