Witam
Uprzejmie informuję, iż ze względy na brak danych identyfikacyjnych, o które prosiliśmy w poprzedniej odpowiedzi, nie mogę ustosunkować się do oferty, na którą się Pan powołuje. Proszę, zatem o podanie odpowiednich danych.
Jednocześnie pragnę wyjaśnić, iż ceny aparatów istotnie mogą się różnić między tymi, które oferowane są przy zakupie nowej umowie a tymi, które oferowane są przy aneksie, ale proszę zauważyć, że przy aneksie otrzymuje Pan leprze warunki abonamentowe oraz dodatkowe pakiety minut, które nie zawsze w tak dużym wymiarze są dostępny przy nowej aktywacji. Zwracam również uwagę, że jeśli jest Pan uczestnikiem Programu Era Premia może Pan posiadane punkty wykorzystać w celu obniżenia kosztu zakupu aparatu.
Z pozdrowieniami
i znow trzeba bylo cos odpisac
Witam
Co do lepszej oferty przy przedłużaniu umowy to się nie zgodze. W ofercie urodzinowej przy 3 ofertach otrzymuje 120 minut miesięcznie do sieci era i na stacjonarne. A przy aneksie przy tej samej ilości ofert dosteje 1800 minut dzielac przez 24 dostaje 75 minut. Wiec roznica jest dosc spora 120 minut a 75 minut. Do tego chciałbym zaznaczyc ze te minuty które panstwo dodaja sa wykorzystywane dopiero po ofercie uniwersalnej. Podczas gdy w playu w ofercie za 50 zl otrzymuje 140 minut do wszystkich sieci. Dodatkowo minuty mogą być rozliczone nawet na Internet,MMS
No ale nie wazne… ja tylko pytalem czy planowane jest wprowadzenie nowego cennika. Koncza mi się teraz umowy na dwa telefony i myślałem ze znajde cos dla siebie ale ceny k550 sa zaporowe przy 3 ofertach 199zl podczas gdy nowy klient ma go za 1zl a także ma wiecej minut darmowych do ery dokladnie o 45/ na miesiąc.
A dane nie wiem po co mialbym podawac jak już wiem co panstwo sa w stanie zaoferowac.
Pozdrawiam