• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #21577  autor: rafok
 01 paź 2005, 08:40
napisałem do Plusa małego @:
Witam czego tak solidna firma jak plusgsm wprowadza tak durna promocje ktora paralizuje totalnie siec i czego uzytkownik simplusa ma lepsze warunki niz uzytkownik abonamentu to troche nie fair.co plusgsm ma zamiar zrobic z tym fantem i jak długo bedziemy skazani na ta udreke z przeciazeniem sieci wkoncu zaczyna sie weekend i kazdy chce porozmawiac nie tylko uzytkownicy simplusa i tak nie wszyscy i jak ten fakt ma sie do wywiazywania sie umowy bo jak dla mnie to abonent powinien miec dostep do sieci i mozliwosc polaczenia 24 godziny na dobe 7dni w tygodniu
:evil: a PLus odpowiedział normalnie smiechu warte ograniczili sie tylko do przeprosin:
Odpowiedź: (BOK Plus GSM) - 01-10-2005 01:05
Serdecznie Pana przepraszamy za powtarzające się utrudnienia. Nie jest to celowe działanie. Zapewniamy, iż robimy wszystko, co w naszej mocy, aby problem się już nie zdarzał
Nie ukrywam spodziewałem sie czegos wiecej w odpowiedzi....

#21584  autor: aresztsledczysluzewiec
 01 paź 2005, 09:51
moje zdanie jest takie ze ludzi ktorzy maja abonament wyciagaja jak nawiecej zeby tel na karte byly tansze bo jak by nie bylo abonamentow co ciekaw jestem czy bylby takie cenay jak obecnie sa

aresztśledczysłużewiec

#21608  autor: blom
 01 paź 2005, 10:48
hihi rak to jest juz ctrl+c i ctrl+v i mail gotowy :-D :-D :-D :-D :-D :-D

#21617  autor: kubako
 01 paź 2005, 11:10
ciesz sie, ze dostales taka odpowiedz, bo jak ja sie o cos spytalem to dostalem w odpowiedzi sterte linkow, ktore nijak nie mialy sie do mojego pytania. gdy napisalem raz jeszcze, ze odpowiedz jest nieadekwatna do pytania to znowu dostalem linki tyle ze do innych artykulow. :-)
 #21806  autor: Chirek
 01 paź 2005, 22:08
To co Plus Gsm wyrabia to jest kabaret - ale marny bo cierpimy na tym my. W mininym tygodniu jechałem z ojcem autem oboje mamy plus i na trasie byl wypadek byly to godziny wieczorne. Chcieliśmy powiadomić mame a tu komunikat "śieć chwilowo niedostępna" mama sie denerwowala my tez a dopiero po 2 godzinach mozna bylo sie dodzwonić PARODIA

Obrazek
 #21872  autor: blom
 02 paź 2005, 10:36
Chirek pisze:To co Plus Gsm wyrabia to jest kabaret - ale marny bo cierpimy na tym my. W mininym tygodniu jechałem z ojcem autem oboje mamy plus i na trasie byl wypadek byly to godziny wieczorne. Chcieliśmy powiadomić mame a tu komunikat "śieć chwilowo niedostępna" mama sie denerwowala my tez a dopiero po 2 godzinach mozna bylo sie dodzwonić PARODIA
na 112 polaczyles sie bezproblemu i nie oszukuj tu - a co do powiadomienia mamy to sms'y do sie przepchnac latwiej jak jest to hh - a jak ma stacjonarny to glosowy...

#21879  autor: kubako
 02 paź 2005, 10:58
szczerze mowiac, to ja nigdy nie spotkalem sie z sytuacja, zeby siec byla zajeta. no moze raz czy dwa, ale nie mam nigdy problemu z dzwonieniem wieczorami itd. mam chyba fart :-)

#21880  autor: blom
 02 paź 2005, 11:03
kubako pisze:szczerze mowiac, to ja nigdy nie spotkalem sie z sytuacja, zeby siec byla zajeta. no moze raz czy dwa, ale nie mam nigdy problemu z dzwonieniem wieczorami itd. mam chyba fart :-)
mogles 4 lata temu kupic idee i dzwonic :):):):)