• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #214791  autor: INTRO
 22 sie 2007, 19:33
Dzisiaj przedłuzyłem sobie subskrypcje na mobilnym gg, dostałem normalnie smsa, ze przedłużyli subskrypcje , wbijam na mobilne gg( aplikacj a Java) a tu napisik przedłuż sibskrypcje czy coś takiego. No to więc szukam na stronce gadu gadu i czytam, ze subskrypcja przedłuża tylko nowe wersje aplikacji, więc usunąłrm starą i chcę pobrać nową przez przeglądarkę wap, niestety gdy chcę pobrać przez wap wyskakuje mi Plik Za Duży, sprawdzałem pamięć, to mam1,1 mega wolnego a to zajmuje 130kb, więc niewiem o co chodzi, pamięc cache tez oprózniłem i to samo, pobrałem równiez aplikacje normalnie przez kompa, ale gdy wrzucam do komórki przez blutacha, to na komorce wyskakuje mi nieznany format pliku, czy ktoś wie jak to pobrać???

#214916  autor: mol
 23 sie 2007, 09:23
Może spróbuj ten plik wrzucić na www.laduj.pl i wtedy zassać na komórke ?

#215587  autor: INTRO
 25 sie 2007, 11:24
Ok jakoś udało mi się sciagnąć, dzięki za pomoc.

#233915  autor: Amaterasu
 17 lis 2007, 13:45
Ściągnęłam dzisiaj z netu na kome gg... wszystko było ok przy instalowaniu, ale gdy włączam to wyskakuje mi błąd że nie można ustalić aktualnego numeru wersji aplikacji... :/

#244536  autor: dt
 07 sty 2008, 23:47
Najlepsze GG na koma to konto na Jabber a w telefonie Agile (na Symbiana) lub Bombus (w javie) i wszystko smiga :)