• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #212920  autor: Ivi55
 16 sie 2007, 14:14
Witam!
Chcialabym zakupic w play'u KU311 i tu moje pytanie do osob,ktore juz maja ten telefon:
1. Czy telefon faktycznie jest tak duzy jak sie wydaje [jestem dosc mala osoba i obawiam sie,ze telefon zupelnie nie bedzie do mnie pasowal :( ]
2. Czy moglby ktos zamiescic tu kilka zdjec wykonanych aparatem telefonicznym - jestem ciekawa jaka maja ostrosc i czy kiedy zdjecia robi sie pod swiatlo to obraz jest rozmazany ..
Dziekuje bardzo za pomoc :)

#212940  autor: TemATYK
 16 sie 2007, 14:55
4 tematy niżej jest temat \"[ku 311] pomoc dla osób posiadających\" tam znajdziesz zdjęcia wykonane z niego pod światło... widziałem ten telefon na wystawie to jest zdeczka wielki...no ale małe jest piękne a duże funkcjonalne :)

Regulamin cvbb:
Jeżeli masz jakiś problem ze swoim telefonem napiszesz do moderatora lub admina na gg bez jego zgody możesz dostać jedynie +
bez wcześniejszej zgody moda czy admina zawracaj mu głowe !
PISZ LUB SZUKAJ NA FORUM I KOMUNIKATORACH ADMINÓW

#213024  autor: MarCjaho
 16 sie 2007, 20:01
Może i jest lekko duży(tylko trochę większy od W300i), ale za to płaski(jak dla mnie to, aż troche za bardzo). Ja także jestem małą osobą(168cm, 14 lat) i telefon wszędzie do mnie pasuje. Najlepiej to przejdź się do salonu Playa w twoim mieście, tam mają telefony wystawione do macania. Obejrzysz, dopasujesz... ;-) W podobnej cenie w Playu dostaniesz Nokię 6151 i LG KU250. ;-)

#213320  autor: alexx
 17 sie 2007, 20:45
Ja mam 168 cm a nie uważam, że jestem mała :P Za to faktycznie LG KU311 jest dość masywny... Osobiście nie wybrałabym tego modelu mimo tego, że jest z klapką, co jest dla mnie plusem ^^" Ale lepsze to niż LG KU800 xD

'Prawie' nie robi prawie żadnej różnicy.