Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Sieć
PLAY
Juz jest troche wiecejbutterfly pisze:Poza tym za mało zdjęć na necie ejszcze jest.
Wlasnie. Brazowy jest zbyt elegancki jak dla mnie. On pasuje do reki biznesmena, skorzanego pokrowca przy pasku spodni z garniaka. Nie sadze, ze jest brzydki, ale wiem, ze przy wyborze koloru nawet bym na niego nie popatrzyl.sabled pisze:Nie zgodzę się z Wami. Ja mam brązowego K800i i wygląda dużo lepiej niż czarny lub srebrny. Jest elegancki i inny niż wszystkie.butterfly pisze:Brązowy ma po prostu wewnętrzne fuj!
To, że klawisze są podobnego formatu co w 6030 znaczy, że SE wzorował się na Nokii? Podobna klawiatura jest w D750i - tylko takjakby "skromniejsza" - tutaj jest na całej szerokości telefonu.BKX18 pisze:A czy nikt nie zauważył do jakiego modelu jest on podobny? I niech mi teraz ktoś powie, że to Nokia robi telefony na wzór SE...
No mały mały,butterfly pisze:BKX18 napisał/a:
Jak już człowiek ma większy, to nie będzie się cofał w rozwoju i przesiadał na taki
A on ma mały???
240x320...
_________
Eeeetam.kin pisze:No mały mały, Nokia 6230i ma 208*208 a wyświetlacz jest malutki...
Ale tu się już zgodzę... Szkoda.kin pisze:Co prawda tutaj SE się zbytnio nie popisał, mógł większy (rozmiarowo) wyświetlacz dać - miejsce na niego jescze jest,.
Nie wiem skąd Ci sie ubzdurała ta 6030...kin pisze:To, że klawisze są podobnego formatu co w 6030 znaczy, że SE wzorował się na Nokii? Podobna klawiatura jest w D750i - tylko takjakby "skromniejsza" - tutaj jest na całej szerokości telefonu.
kurde! człowieku! ta 6500 classic jest bardzo ale to bardzo podobna do K770i! spójrz sam:BKX18 pisze:Nie wiem skąd Ci sie ubzdurała ta 6030... W życiu bym na to nie wpadł, ja miałem na myśli slima od Nokii jakim jest 6500 classic... Podobieńswto jest spore, szczególnie w tym brązowym kolorze...
a tu masz racjęBKX18 pisze:Nie wiem skąd Ci sie ubzdurała ta 6030...
aż taki identyczny nei jest... a tak wogole, to malo jest telefonów na rynku z brązową obudową? Baaa ile z czarną i srebną - i jeszcze z czerwonąBKX18 pisze:Osk92 napisał dokładnie to, co miałem na myśli, przecież nikt tu nie mówi o ściąganiu od drugiego producenta, w końcu SE i Nokia to najbardziej renomowane firmy na rynku, a nie kopie z Chin... Bądz co bądź dziwi mnie bardzo identyczny kolor obu modeli...