• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #212238  autor: ashemar
 14 sie 2007, 09:20
Jeszcze raz ja. Nowiutki telefon, w pakiecie zestaw słuchawkowy do słuchania mp3 z telefonu. Ma taki mały czarny kontroler, aby wybierać następny/poprzedni utwór. Jedyny przycisk jaki na nim działa to send/end który podświetla komórkę.

Inne nie działają- nic się nie dzieje jak je naciskam. To wada tego akcesoria czy coś innego? A może trzeba coś ustawić? Aha, w słuchawkach leci muzyka, po prostu kontroler nie reaguje.

#212477  autor: tristan
 14 sie 2007, 21:36
Sprawdziłem u siebie. Prawdopodobnie masz właczony przycisk 'hold' na kontrolerze wtedy jedynym klawiszem który działa jest właśnie send/end. Zobacz u siebie, hold jest po przeciwnej stronie klawiszy głośności. Powinien być ustawiony po lewej stronie. Po prawej oznacza blokade. Mam nadzeje że zadziała, pozdrawiam.

#212591  autor: ashemar
 15 sie 2007, 08:10
To nie to :( Wiem do czego służy ten przycisk :P Poza tym przycisk Send / End działa zarówno jak mam hold włączony jak i wyłączony....... reszta przycisków nie działa....

#212594  autor: yagi
 15 sie 2007, 09:10
Jak dla mnie wyslij telefon do serwisu na gwarancje. Wczoraj spotkalem przypadek ze po wlozeniu sluchawek do gniazda telefonu telefon od razu dzwonil pod ostatnio wybierany numer... Dziwne sa przypadki z tym telefonem... :?

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#212605  autor: stanax
 15 sie 2007, 10:09
--
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2007, 16:33 przez stanax, łącznie zmieniany 1 raz.

#213321  autor: alexx
 17 sie 2007, 20:49
Wczoraj spotkalem przypadek ze po wlozeniu sluchawek do gniazda telefonu telefon od razu dzwonil pod ostatnio wybierany numer...
Rotfl'n'lol... I to są właśnie telefony 3G xD Nigdy nie wiesz, kiedy maszyna przejmie nad tobą kontrolę.
Play!

'Prawie' nie robi prawie żadnej różnicy.