Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Mit. Od kilku miesiecy jade na 2GB. Telefon z taka karta dluzej wchodzi w walkmana albo menedzer plikow, doslownie, z zegarkiem w reku o 1-2s. Pozniejsza szybkosc dzialania identycznaKarikus pisze:1.czy rzeczywiscie tak jest, ze przy 2 GB karcie telefon sie tnie, wiesza, itp.?? Bo przeciez nie zalezy to od wadliwego modelu (tak mi sie wydaje)?
Musialbys kupic oryginalne sluchawki Sony Ericsson ze zlaczem Fast-port. Niestety za taki sprzet placisz 2x wiecej niz za sluchawki takiej samej jakosci bez tego zlacza.Karikus pisze:2.czy mozna zakupic gdziekolwiek sluchawki, ktore beda juz mialy "wbudowana" przejsciowke, ktorej nie trzeba bedzie dodatkowo podlaczac do sluchawek?
Ja na W200i przesiadlem sie z bardzo, bardzo dobrego irivera.Karikus pisze:tak wiec czy ktos mi moze napisac, czy roznice poczuje odrazu? I czy te sluchawki w zestawie sa naprawde takie zle?
Nie probowalem i nie wiem jak dziala. Nie przewidywalbym problemow.Karikus pisze:1.jak z karta 4gb? Czy ktos juz probowal, jak dziala?
JasneKarikus pisze:2.Czy mozna wgrywac piosenki do telefonu do poszczegolnych katalogow czy tylko do jednego glownego, gdzie beda wszystkie utwory ? Np.: robie 4 katalogi, nazywam je zupelnie inaczej (nazwami zespolow) a pozniej przy robieniu playlisty zaznaczam tylko te piosenki, ktore maja byc odtwarzane. Mozna tak?
Hoho...az zabraknie Ci miejsca na karcieKarikus pisze:3.Ile playlist mozna zrobic, tylko jedna czy moze byc ich kilka?
Bardzo dobra decyzjaKarikus pisze:No to w takim razie dzis wieczorkiem siadam na allegro i wybieram najlepsza oferte:)
Kupilem obrandowanego W200i z ery. Tydzien temu zrobilem 5-cio minutowy update do najnowszej wersji softu przez SEUSa (Sony Ericsson Update Software-oryginalny program aktualizacji SE).Karikus pisze:A jak z tym softem, masz moze jakis nowy zainstalowany? Cos daje konkretnego, czy to tylko tak, zeby sobie byl?:)