• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #212309  autor: Spacedust
 14 sie 2007, 13:39
Play przysłał mi pismo, w którym poinformowano mnie, że z powodu niezgodności danych osobowych wpisanych w bazie Ery, a jakie zostały wniosku o przeniesienie, nie mogą przenieść mojego numeru do swojej sieci. To dziwne, bo mam ten numer od początku.

W jaki sposób dokonuje się rejestracji numeru na swoje dane osobowe ?

#212319  autor: aga
 14 sie 2007, 14:06
Spacedust pisze:W jaki sposób dokonuje się rejestracji numeru na swoje dane osobowe ?
Tutaj masz kartę rejestracyjną. Po wypełnieniu możesz ją wysłać pocztą, faksem albo zostawić w salonie.

#212348  autor: Spacedust
 14 sie 2007, 15:01
Dzięki. Nie rejestrowałem mojego numeru lub był wcześniej zarejestrowany na kogoś innego i wygasł, więc został mi sprzedany jako starter Tak-Taka.

Zdjęcia stacji bazowych w Poznaniu i okolicach: https://photos.app.goo.gl/xdWQ1h3FkxCoQ3QF7

#212361  autor: przemek910
 14 sie 2007, 15:40
Dzięki. Nie rejestrowałem mojego numeru lub był wcześniej zarejestrowany na kogoś innego i wygasł, więc został mi sprzedany jako starter Tak-Taka.
A jakby tak zadzownić do BOK lub wysłać do nich maila ([email protected]) z zapytaniem na kogo zarejestrowany jest ten numer? Jakbyś podał EraKod, PUK, nr tel. to pewnie by napisali na kogo...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...