Dideq pisze:martins pisze:Brak słów, ale zamowilem na allegro nowy numer, bo mam już tego dość. A jak z nowego numeru smsy nie będą dochodziły pod ten jeden numer,
Jeśli z innego numeru nadal nie będa dochodziły to raczej wina tego numeru na który nie dochodzą. :/ Nie spotkałem sie jeszcze z tym żeby inne dwa numery szwankowały. :/ Ale coż, może cos nowego. :/
No niestety

Nowy zakupiony na allegro złoty numer PLAY za 90 zł również ma ten problem. Nie chce wysłać smsa pod jeden numer ERY, ten na którym mi zależy. Numer ERY nie był przenoszony z innych sieci i napewno nie jest to jego wina.
Bo przy próbie wysłania smsa z sieci PLAY pod ten nr ERY wyskakuje komunikat: NIE MOŻNA WYSŁAĆ WIADOMOSCI. Ręce opadają tym bardziej, że za każdą próbę wysłania tego smsa pobiera mi kasę jak za 4 smsy

Znowu będzie reklamacja. No cóż tego numeru już nie zmienie, jest za fajny i był za drogi. Wszystko inne działa w miare OK.
Może ktoś ma PLAY i spróbuje wysłać smsa testowego na ten nr ERY (podam w mailu) i sprawdzi czy też będzie problem, będę wdzięczny.
Bo już nie wiem co robić. Zawsze moge wysłać mmsa pod ten nr, ale ta sprawa z smsami jest bardzo dziwna.