Kaczy pisze:
No to w Plusie za 35 zł netto ( ~42 zł brutto) masz 90 minut do wszystkich sieci
A za ile mam 1 darmowy numer do Orange?? :p - nie zależy mi na minutach do wszystkich...
Nie zależy mi na SMS-ach zależy mi na tym żeby nie dopłacać do nowego telefonu a chce dobry telefon.
Kaczy pisze:Ale przedłużysz umowę wcześniej z zaznaczeniem, że okres np. 2 letni będzie obowiązywał nie od momentu podpisania umowy, ale od momentu zakończenia starej (czyli 2 lata dopiero przesunięte o pół roku)
Za kogo mnie masz ? Myślisz, że o tym nie wiem/ nie umiem liczyć ?
Chodzi mi o to że:
-Robiąc to całe przejście z JI50 na Orange dla Firm 80 miałem karencję -2 miesiące
-Mam wcześniej o 3 miesiące niż klienci indywidualni możliwość przedłużenia umowy (wiem że to nic nie zmienia że wcześniej ale zawsze lepiej mieć taką możliwość niż nie mieć :p)
A co do Plusa to mój kolega mówił że chce K750i i chce przedłużać w październiku:
modli się żeby staniał do tego czasu bo na razie jest za 400zł <lol> a ma chyba ten abonament o którym Ty piszesz :p - BTW k750i w Orange dla Firm 80 (53,68zł) na 24 miesiące w salonie (żadne orange.pl :p) dla nowych abonentów za 1zł :p nawet jak weźmie różnicę w abo (11zł/miesiąc) to i tak wyjdzie mu drożej o 136 zł :p
Pozdrawiam!!!