• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #210759  autor: blazej55
 09 sie 2007, 13:28
Mam pytanie, czy w waszych telefonach też nie ma orangowskiego menu. Ciekawi mnie ten temat dlaczego w telefonach tego rodzaju nie ma orangowskiego menu. :mrgreen:

z góry thx

cHeCk iT oUt!

BlAzej

#210761  autor: Filip
 09 sie 2007, 13:31
Z tego co się orientuje to K750i z Polskiej pomarańczarni nigdy nie miały tego typowego paska z boku Orange Menu,jedynie miały zmienione ikony i zamiast pewnych ikon było coś w stylu Orange World,ale mogę się mylić.

#210763  autor: Marek
 09 sie 2007, 13:35
Gruby pisze:Z tego co się orientuje to K750i z Polskiej pomarańczarni nigdy nie miały tego typowego paska z boku Orange Menu,jedynie miały zmienione ikony i zamiast pewnych ikon było coś w stylu Orange World,ale mogę się mylić.
podobnie jest w k800

#211192  autor: mation
 10 sie 2007, 22:47
a w walkmanach jeszcze zamiast walkman jest orange music. jako taki pasek orange menu jest chyba tylko w motkach i samsungach, niektorych sagemach i niektorych nokiach. w sonych tylko zmienione ikony i nazwy oraz poblokowane flash menu.