Wojt2004 pisze:Jak dla mnie rachunki okolo 500 zl sa niezlal karta przetargowal ale mowie tu o erze, Plus widac nie dba o to a wszyscy wiedza dlaczego po co ma dbac jak nie ma konkurencji pomiedzy opami.Czasami poprostu mysle ze w naszym kraju to jest tak ze nie operator dla Ciebie ale Ty dla niego.Smutne ale prawdziwe
Dokładnie, tez tak sadze ze to ja jestem dla operatora a nie on dla mnie i mnie juz to wkurza. Juz wielokrotnie przedluzalem umowe z Plusem robiac PWA (ktore doszedlem teraz do wnisoku ze bylo marne) i teraz powiedzialem dosc. Nie przedluze umowy, i powoli zaczne wycofywac te 3 telefony ktore mam. Bo nie dosc ze co miesiac im sie placi po 500zł. (niektorzy maja 500 PLN na zycie na caly miesiac:/) albo i wiecej to jeszcze byly takie miesiace gdzie placilem ponad 800zł. za rach (jak bylem w roamingu...) i w sumie czuje sie olewany przez PlusGSM. Dlatego mowie dosc! Duzo juz i tak na mnie zarobili i kasy wyciagneli. Teraz niech inni zarobia

Mam nadzieje ze w Erze traktowanie klientow biznesowych jest o wiele lepsze niz w PlusGSM gdzie normalnie tacy klienci sa traktowani jak powietrze...
Bo w sumie nie ma nic co by mnie trzymalo w PlusGSM. Na ich technike nie lece, bo tak naprawde nie ma czym sie podniecac ze maja jakies tam PTT, UMTS itp. itd. Bo i tak malo kto z tego korzysta. Mnie GSM w zupelnosci wystarczy. Zreszta, za te bajerki techniczne i tak sie placi...
Pozatym korzystam "awaryjnie" z TakTak'a z ktorego jestem zadowolony. Mam nadzieje ze gdy zwiaze sie umowa na Era Biznes rowniez tak bedzie

...zreszta, tak samo jestem zadowolony z BOU/BOA Ery. Moim zdaniem prezentuje o wiele wyzszy poziom niz DOK PlusGSM...
Coz, witaj Ero za ok. 3 miesiące

...