1. Czy da się przypisać dzwonek mp3 znajdujący się na karcie pamięci do kontaktów w książce? Bo gdzieś przeczytałam, że to niemożliwe.
Da sie. Wystarczy wejsc w menu MUZYKA-> Ustaw jako -> dzwonek rozmowcy. No i wybierasz osobe pod ktora chcesz podpisac
2. Co zrobić, żeby wiadomości wysłane zapisywały się w skrzynce nadawczej?
Po napisaniu SMS klikasz opcje-> zapisz i wyslij. Nie znalazlem na razie mozliwosci automatycznego zapisywania, ale raczej i tak sie ciesze jak sie nie zapisuja.
3. Jak ustawić raport doręczeń?
Wchodzisz: wiadomosci->ustawienia->sms->ustawienia wysylania->zadaj potwierdzenia dostarczenia
4. Czy poczas odtwarzania muzyki, można wykonywac inne czynności?
Niestety nie i to jest jedna z wad tego telefonu. Wada jest rowniez brak dopisania innego dzwieku do przychodzacych sms
5. Czy pasek menu po lewej stronie ekranu da się usunąć?
Odpowiedz juz masz wczesniej

. Ja takiego paska nie mam, wiec i tak nie znam odpowiedzi
6. Chciałam sobie kupić kartę 1gb. Szukałam na allegro, ale nic nie mogłam znaleźć :/ Czy ktoś mógłby mi pomóc i podać konkretną aukcję, gdzie mogłabym znaleźć dobrą kartę pamięci?
Musisz kupic sobie do tego telefonu karte microSD to wazne, bo ja przez przypadek niedlugo bym zakupil nie ten model

. Jesli chodzi o link do aukcji to ja podam ci link do sprzedawcy. U niego kupowalem tanio i z dodatkowa przejsciowka na USB co pozwoli ci szybko wczytywac dane do karty przez komputer:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1290008 teraz widze jest za 55,9zl z przejsciowka na USB i z adapterem na duze wejscia.
Jesli pomoglem to prosze kliknac pomogl