Prometo pisze:tomekk_nt pisze:Czy te 2 miesiace to będą cykle: aktualny do końca + cały następny
Nie wiem dokładnie ale wydaje mi si, że taj jak napisałeś w opcji pierwszej.
jeszcze inaczej...
do konca cyklu w ktorym nastapila aktywacja (liczba minut proporcjonalna) i dwa kolejne pełne cykle
[ Dodano: 2007-08-07, 22:25 ]
Prometo pisze:Ja aktywowałem wczoraj "taniej w sieci" i mam dylemat bo po podpisaniu aneksu 04.07.2007r. mam 60 dni na zmianę ofert uniwersalnych. W tej chwili mam 2 x ofertę uniwersalną + blueconnect a chciałbym mieć docelowo 1 ofertę uniwersalną, 1 taniej w sieci i blueconnect. Zerknąłem dzisiaj poprzez i-boa na moje konto i przy ofercie taniej w sieci pisze "zmiana możliwa w następnym cyklu rozliczeniowym". Mam następujące pytanie czy te dodatkowe minuty "oferta taniej w sieci" można wyłączyć tylko poprzez konsultanta

konsultant lub iboa
[ Dodano: 2007-08-07, 22:27 ]
kamowpl pisze:Czyzby to nieudolna proba zatrzymania klientow

?
Tak czy inaczej fajna promocja, nie narzekam ale i nie skorzystalem

Nie chce mi sie potem dzwonic i po 2 miesiacach deaktywowac. Wystarczy mi minut tyle ile mam.
Tak czy inaczej dwa numerki Era poszly w odstawke, zostal jeden, potem czekam na Play. Prawda jest taka ze telefony w Play sa tansze, jest wiecej minut. Ale to chyba kazdy juz o tym wie. Takze Era niech dalej wymysla pseudo promocje. Fajnie ze cos robia.
czekaj, czekaj na play tylko zapoznaj sie dokładnie z regulaminem

bo i pamietaj ze w razie awarii z nadajnika spadniesz jako pierwszy...