• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

Która aplikacja do przeglądania internetu jest lepsza?

Blueconnect
2
18%
Opera Mini
8
73%
Bez znaczenia
Brak głosów
0%
Inna - jaka?
1
9%
 #210093  autor: MADMAX
 07 sie 2007, 12:04
Witam

Zamówiłem sobie pakiecik internetowy w ERZE i zastanawiam się z której przeglądarki (dla N72, nie wiem czy ma to duże znaczenie) powinienem korzystać do przeglądania internetu?
W tym temacie wyczytałem, że róznica jest w zasadzie tylko w kolorze skórki i stronie startowej.
Czy ma więc znaczenie którą z nich wybiorę? Są jeszcze jakieś róznice w działaniu (szybkośc, bezawaryjność itd.) ?

PS: Pytanie bonusowe, czy są jakieś dobre i darmowe programy antywirusowe dla N72?

Pozdrawiam

#210115  autor: art
 07 sie 2007, 13:16
Ja na naokii 6280 mialem jakies dziwne problemy z ta aplikacja ery (dlugo sie uruchamiala, pokazywala jakeis dziwne komunikaty o problemie z polaczeniem itp) i ostatecznie wgralem opere mini ktora na moje skromne potrzeby wystarczy... aplikacje wygladaja w sumie jak identyczne (poza kolorami)...

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#210120  autor: Prometo
 07 sie 2007, 13:33
U mnie dwa razy zawiesiła sie aplikacja Blueconnect, musiałem wyłączyć i włączyć telefon. Nie wiem czym to było spowodowane.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#210131  autor: yagi
 07 sie 2007, 14:15
Z tego co wiem to ta aplikcja to brandowana pod Ere Opera Mini ale wg mnie lepij uzyc moda wersji 2 - w tej chwili najlepsze co jest w Javie ;)

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#210179  autor: przemek910
 07 sie 2007, 16:43
obie przegladarki bazuja na tym samym, z tym, ze BC troche przebrandowali... troche - ograniczyli duzo funkcji, a szkoda. opera mini lepsza, zdecydowanie.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...