Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Jak już kiedyś pisaliśmy tego typu promocje są mało atrakcyjne. A raczej mało kto może z nich skorzystać, bo ciężko znaleźć salon, w którym są telefony z listy wyprzedażowej. A jak już są to na pewno nie w800irangiz pisze:Ciekawa jest ta wyprzedaż kubali, ale który z tych telefonów będzie najlepszy? w800i ?
Bo możesz z niej skorzystać.rangiz pisze:To ciekawe, dlaczego ta promocja z wyprzedażą w rocznym abonamencie figuruje na stronie plusa. Skoro oferta jest taka sama, to nie wiem po co męczą swoimi reklamami
Po prostu zachęcają do przejścia na abo.rangiz pisze:Skoro oferta jest taka sama, to nie wiem po co męczą swoimi reklamami
Tak, po 2. latach możesz wymienić telefon, zerwać umowe, przejść do innego opa z zachowaniem numeru, skorzystać z przedłużenia umowy bez telefonu.rangiz pisze:I czy po 24 mies. umowie przysługuje mi następny telefon?
Nadal możesz korzystać ze wszystkich tych "darmówek" co miałeś do tej pory;) Teraz tylko są one płatne: wszystkie pakiety kosztują po 10zł (sms/mms/internet/darmowy numer/itd).kb_90 pisze:witam właśnie mam abonament w plusie za 55 złotych i po pół roku skączyły mi sie darmówki jeżeli lubisz dużo rozmawiać i pisać sms' y to nieb ierz go wez lepiej mix-sa moja siostra ma właśnie tego mix-sa i ma co miesiąc 500 darmowych sms-ów przy kodzie za 5 zł