• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #209182  autor: runda
 03 sie 2007, 17:27
Witam,

Czytałem sobie regulaminy tych dwóch promocji i tak naprawdę doszedłem do wniosku , że nie możnaby np. w przypadku promocji [ Jedyna taka oferta ] mając 3 oferty uniwersalne podpisać umowę na 3 oferty ale np.
1. oferte uniwersalną,
2. ofertę taniej w sieci,
3. ofertę blueconnect .

i płacić 45 złotych .

Co wy o tym sądzicie , podobnie byłoby w przypadku propozycji dla oszczędnych.
Czy trzeba podpisać zwykłą umowę i płacić 90 złotych . ??

#209220  autor: macs22
 03 sie 2007, 18:58
Mi się to wydaje troszkę bez sensu ale nic nie można zrobić :(. Jedynym pomysłem który mi przychodzi na myśl to wziąć 'Internet w telefonie' za 55 i mieć 2 OU+1 BC w telefonie lub 'Internet w telefonie' (OU+BC w telefonie) za 35 zł i dołożyć 1 ofertę TWS.
 #210290  autor: [email protected]
 07 sie 2007, 22:33
runda pisze:Witam,

Czytałem sobie regulaminy tych dwóch promocji i tak naprawdę doszedłem do wniosku , że nie możnaby np. w przypadku promocji [ Jedyna taka oferta ] mając 3 oferty uniwersalne podpisać umowę na 3 oferty ale np.
1. oferte uniwersalną,
2. ofertę taniej w sieci,
3. ofertę blueconnect .

i płacić 45 złotych .

Co wy o tym sądzicie , podobnie byłoby w przypadku propozycji dla oszczędnych.
Czy trzeba podpisać zwykłą umowę i płacić 90 złotych . ??
patrząc od strony klienta to nie jest to ok ale patrząc od strony sieci to jak najbardziej..bo płacąc 45 za 120 min do wszystkich minuta wychodzi po ok 37 gr a przy 300 min otws minuta kosztuje 15 gr wiec uwazam ze jest to bardzo dobra opcja dla zdecydowanych osob :)