• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem

Czy oficjalne GG sprawuje się u Ciebie lepiej niż inne rozwiązania?

Zdecydowanie tak, na to właśnie czekałem.
2
18%
Oj, trzeba tu kilku poprawek...
3
27%
To jakiś żart?
3
27%
Program nie działa na moim telefonie z Symbianem.
3
27%
 #207492  autor: Bloo
 29 lip 2007, 00:52
Zainstalowałem sobie mobilne GG w swojej Nokii N72. Nie miałem problemów z instalacją, wszystko poszło sprawnie. Niestety jak wchodzę w folder OSOBISTE i odpalam Gadu-Gadu wszystko się zamyka i wrca do menu głównego. Czy ktoś z Was wie co jest nie tak. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.

Obrazek

#207495  autor: art
 29 lip 2007, 08:17
4 złote na miesiac pod warunkiem ze uzywasz aplikacji EraGG a nie innej wiec zdaje sie przy korzystaniu z MGG płaci się za mozliwosc uzytkowania Mobilnego GG + opłata za kilobajty przetransferowane według stawki operatora...

Jeśli tak naprawdę jest to aplikacja EraGG wygrywa pojedynek z MGG bo korzystanie z niej jest zdecydowanie tańsze (oczywiście wygrywa u tych dla których cena za korzystanie liczy sie najbardziej - co do funkcjonalności i ilości opcji to oczywiście MGG zdaje sie oferować nieco więcej i pod tym względem bije EraGG)

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#208184  autor: Bloo
 30 lip 2007, 23:21
A mi się bardzo podoba MGG. Poradziłem sobie w końcu z jego instalajcją i odpaleniem. Fajna to rzezc, ale jeszcze nie wiem jak można z kilkoma osobami naraz rozmawiać, ale pewnie z czasem to rozgryzę :-D

Obrazek