• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #206980  autor: Kazimierz55
 27 lip 2007, 16:10
Witam,
Niestety usunałem z mojego K800i wszystkie fabrycznie wgrane tapoety (przez SE i przez Orange). Teraz stwierdziłem, że były fajne jeżeli ktoś je jeszcze ma w telefonie to byłbym wdzięczny, aby wrzucił je na jakiś np. serwis hostingowy (typu fotosik) i wrzucił tu linka.
Szczególnie zależy mi tapetce (i wygaszaczu) z Orange, tej z tą karuzelą, co jest na fotce na www.orange.pl Dokładniej http://www.orange.pl/portal/map/map/pho ... omotionId=

Prosiłbym o wszystkie tapety i wygaszacze wgrane przez SE i Orange.

Z góry wielkie dzięki

#206994  autor: szperacz87
 27 lip 2007, 16:54
Spróbuj może aktualizacji softu przez SEUSa - nawet jeśli wyjdzie Ci, że masz aktualny mimo to daj kontynuuj - wszystkie własne dane pozostaną bez zmian, a wszystko dodawane przez SE i Orange powinno wrócic :wink:

#207009  autor: Kazimierz55
 27 lip 2007, 17:09
Spróbuj może aktualizacji softu przez SEUSa - nawet jeśli wyjdzie Ci, że masz aktualny mimo to daj kontynuuj - wszystkie własne dane pozostaną bez zmian, a wszystko dodawane przez SE i Orange powinno wrócic
Niestety nie mam obecnie dostępu do kabla telefon-komputer, ani Bluetootha, ani nie mam tego programu.

Dużo wygodniej by dla mnie było gdybś (jeżeli masz) wrzucił tutaj te tapety i wygaszacze, ja bym sobie je potem MMSem ze strony Orange.pl wysłał na telefon.

Byłbym bardzo wdzięczny.

#207063  autor: sabled
 27 lip 2007, 20:30
Kazimierz55, powinny pojawić się po przywróceniu ustawień fabrycznych. Ale wiesz że znikają inne rzeczy które masz na telefonie: kontakty, zdjęcia itp. Karty pamięci nie rusza.

#207071  autor: Kazimierz55
 27 lip 2007, 20:51
Kazimierz55, powinny pojawić się po przywróceniu ustawień fabrycznych. Ale wiesz że znikają inne rzeczy które masz na telefonie: kontakty, zdjęcia itp. Karty pamięci nie rusza.
Nie mogę stracić kontaktów (zapisane w telefonie) i wiadomosci. Poza tym ustawianie wszystkiego od początku może dłuuugo potrwać. Ale dzięki :-)

Naprawde nikt nie ma tej tapety i wygaszacza z karuzelą z Orange?
Takiego jak ten na obrazku
Obrazek

[ Dodano: 2007-07-27, 21:02 ]
Może to też być ta sama tapeta (i wygaszacz) z innego telefonu byle o rozdzielczości 240x320.

Jeżeli ktoś ma to może mógłby mi przypomnieć jej nazwę to bym jej w sieci poszukał.

#207173  autor: przemek910
 28 lip 2007, 09:37
Kazimierz55 pisze:Nie mogę stracić kontaktów (zapisane w telefonie) i wiadomosci. Poza tym ustawianie wszystkiego od początku może dłuuugo potrwać. Ale dzięki
co do kontaktów i wiad. zrób sobie kopię zapasową.. np programem My Phone Explorer.

W ogóle jak Ty usunąłeś te tapetki? Podjerzewam,że były one chronione przez usunięciem ;-)

PRzywróć ustaw. fabryczne albo zatkualizuj soft.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#207199  autor: Kazimierz55
 28 lip 2007, 11:09
co do kontaktów i wiad. zrób sobie kopię zapasową.. np programem My Phone Explorer.
Skopiowałem kontakty na pamiec karty SIM
PRzywróć ustaw. fabryczne albo zatkualizuj soft.
Przywróciłem wróciła część tapetek Sony Erricsona, ale nie ma tej karuzeli z Orange. Więc problem nie jest zamknięty.
Dzięki za rady.
W ogóle jak Ty usunąłeś te tapetki? Podjerzewam,że były one chronione przez usunięciem
Nie pamiętam, bo to dość dawno było. Jednak teraz większości tych co przywróciłem usunąć nie można, więc faktycznie ciekawa sprawa.

Ponawim prośbę o wrzucenie tej tapetki i wygaszacza z Orange (karuzela).

Dzięki za odpowiedzi i zainteresowanie tematem.

[ Dodano: 2007-07-28, 20:09 ]
Prośba o wrzucenie tej tapety jest nadal aktualna

#207953  autor: Kazimierz55
 30 lip 2007, 11:23
Marek! wielkie dzięki, o to chodziło
otrzymujesz punkt pomógł (bardzo zasluzony)

Jeszcze raz naprawde wielkie dzięki! :D :D :D