• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
  • Strona 1 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

czy podoba ci sie telefon lg ku 311

tak
11
73%
nie
4
27%
nie wiem
Brak głosów
0%
 #205063  autor: wlodi20
 23 lip 2007, 03:07
cześć :smt006 wszystkim jestem uzytkownikiem telefonu lg ku311 :D
posiadam ten telefon około 3 miesiecy i wiem wszystko na jego temat znam jego wady i zalety i wiem jakie problemy wystepuja i jak je przejśc :)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 23 lip 2007, 17:50 przez wlodi20, łącznie zmieniany 1 raz.

cześć wszystkim maniakom :)

#205076  autor: MarCjaho
 23 lip 2007, 07:47
To może byc mógł napisac test w dziale "testy czytelników"? Ja zakupiłem ten telefon w piątek i w środę już powinien u mnie być. :D

#205138  autor: wlodi20
 23 lip 2007, 10:45
no mogłem napisząc w testach telefonu ale chciałem tutaj napisać poniewaz jest tutaj zwiazane z tym telefonem bedzie łatwiej trafić . uzytkownikom tego telefonu :D :D :D :D :roll:
Obrazek

#205210  autor: MarCjaho
 23 lip 2007, 13:25
Pytanie: Jak z głośnością mp3? I czy mógłbyś zamieścić kilka zdjęć robionych własnoręcznie oraz zdjęcie menu, bo nigdzie nie ma.
 #205240  autor: wlodi20
 23 lip 2007, 14:19
oto moje odpowiedz i na twoje pytania co chodzi o głosność mp3 to na standardowych słuchawkach u telefonu to głosność jest nawet dobra na tych słuchawkach i dzwiek odtwarzania na nich nie jest zły dobrze odtwarzają dwieki wysoko i srednio tonowe i ale troche za mało bassu ale słuchawki punktować od 1 do 10 daje 7,5 a co chodzi o inne słuchawki np uzywałem pionnera dousne to cichy był dzwiek to musiałem miec na maxa zeby dobrze słuchać a codzi o głosnik wbudowany dobry głosny przy otwartej klapce słychać bardzo dobrze i mozna słuchać muzyki bez problemu. co chodzi o menu to są dwa rodzaje kolorów szukam mozliwośći gdzie bedzie mozliwość mienic coś tam ale nie znalazłem jak chcesz coś ciekawego sie dowiedzieć o telefonie to zapraszam na strone lg oficiajną www.lgmobile.com tam są dostepne dodatki za free do telefonu tego . a co chodzi o zdjeia to mozesz wzucać jakie chcesz co chcesz . i ma duzy plus tego telefonu Bluetooth nie ma zadnych ograniczen tak jak mają nokie,sagemy lub sony ericssony mozna wszystko przez niego przesłać i jest bardzo szybki co chodzi o zdjecia zaraz zamieszcze pare

o to zdjecie robione telefonem :)Obrazek

#205557  autor: MarCjaho
 24 lip 2007, 08:11
Czekam na zdjęcia telefonu robione cyfrówką.
 #205616  autor: wlodi20
 24 lip 2007, 10:23
oto przedstawiam zdjecia menu i odtwarzanego teledysku na nim zdjecie zrobiłem innym telefonem poniewaz cyfrówkę porzyczyłem znajomemu i narazie nie mam w posiadaniu go ale te zdjecia troche okreslą stan rzeczy

menuObrazek

teledysk Obrazek
zdjecie telefonem robione :smt005

#205626  autor: MarCjaho
 24 lip 2007, 10:33
Mógłbyś wrzucić zdjęcia na fotosik.pl?? Bo na gmail muszę się rejestrować, a zdjęcia menu nie ma :|

#206384  autor: GOGO90
 25 lip 2007, 22:57
Mam pewnie problem... :? jak ściągnąć z kompa mp3 na telefon... :?: :?: :?: wgrałam te wszystkie programy z płytki i wszystko zainstalowałam, a nie mogę zgrać.. :evil: jak podłączam telefon to wyskakuje w Mój komputer "LG phone" jako nowy dysk ale jak tam coś wzuce to nie mam tego na komórce... prosze o pomoc... :cry: :dark1:

GOsia
 #206421  autor: wlodi20
 26 lip 2007, 00:45
a mam pytanie czy te utwory mp3 skądz nie sciągałeś np dostałes zabezpieczone przed kopiowaniem poniewaz to moze tez byc fakt. a bez problemu ci telefon z komputerem łaczy :) i bez problemu kopiujej pliki np obrazki komputer telefon i odwrotnie . a co chodzi o mp3 musisz wiedzieć jedno ze nazwa pliku nie moze przekraczać 40 znaków np nazwa utworu np:Alchemist Project Feat Alisha - Revolution In Da Club (Radio Edit) [www.mp3t.info].mp3 tyle w tytuje znkow zobaczy to plik jest nie widoczny a gdy zrobisz tak np :Alchemist Project-RevolutionInDaClub.mp3
to telefon bedzie widoczny i musisz zmienic tagowanie tego pliku bo jest plika ale wtedy bedzie nie widoczny dla telefonu i polega to tylko na nazwie utworu . zycze powodzenia a na kopiowanie plików poleczam lepiej zakup czytnika ;) jakiś na allegro bo kabel emulatorem jest c wejscia com i transfer jest wolniejszy.:)

[ Dodano: 2007-07-26, 01:13 ]
oto zdjecia telefonu i menu jego i zdjecie nim robione aby pokazać zaprezentować co ma ciekawego a co chodzi o telefon przepraszam za jakość zdjec aparat porzyczyłem znajomym na wakacje

Obrazek tu zdjecie wczasie odtwrzania teledyszku w formacie wyswietlania innym dobrze sie ogląda filmy np shrek 2 lub chłopaki nie płaca :)

menu:do gory nogami :) :D zrobiłem Obrazek

a to zdjecia telefonem robioneObrazek

#206772  autor: mory
 26 lip 2007, 22:10
Jak skonfigurować pocztę np. na wp.pl, bo wpisałem wszystko co tylko możliwe i ciągle wyskakuje błąd połączenia.

#206774  autor: GOGO90
 26 lip 2007, 22:21
Dzięki wlodi20. Wogóle nie moge niczego wrzucić... nie ma nawet takich żadnych plików jak się powinny pokazać np muzyka obrazki inne.... nie widać takiego czegoś... :roll: :(

GOsia

#206807  autor: wlodi20
 27 lip 2007, 00:15
co chodzi o pocztę nie bawiłem sie tym poniewaz mi to nie potrzebne ale sproboje zobaczyc co jak to zalezy od ustawien wp musisz zobaczyć ustawienia dla telefonu z administratorem poczty moze być wina u nich ze nie mogą połaczyć poniewaz ten telefopn zauwazyłem ma sprzetowego Firewalla w sobie i moze tez to powodować z połaczeniem musze co chodzi o pocztę sie pobawic :)

gosiu mam pytanie a przez co wzuczasz te pliki do telefonu przez programy orginalne lg manager czy przez jakis czytnik na karte pamieci. i mam pytanie gosiu czy masz moze znajomego który ma telefon z bluetooth i niech ten znajomy ci przesle jakomś mp3 na telefon wtedy sie przekonaj czy moze lezyc wina z softem telefonu albo karty pamieci ale jak to bedzie działała ta mp3 lub jakis teledysk w 3gp i pusc na telefonie . co chodzi mam tez pytanie do ciebie czy wcasie kopiowania plików nie wyskakuje ci jakieś ostrzezenie czy kopiojesz pliki za pomoca lg phone :wink:

#206829  autor: GOGO90
 27 lip 2007, 08:56
Tak, przez oryginalny program... A z tym znajomym, to zrobie tak jak mówiłeś... Dzięki A jak kopiowałam pliki to nic nie wyskakuje, nawet są one na tym dysku co wrzucam, ale potem nie ma ich w telefonie....

GOsia

#206842  autor: MarCjaho
 27 lip 2007, 09:15
GOGO90 pisze:Tak, przez oryginalny program... A z tym znajomym, to zrobie tak jak mówiłeś... Dzięki A jak kopiowałam pliki to nic nie wyskakuje, nawet są one na tym dysku co wrzucam, ale potem nie ma ich w telefonie....
GOGO90, miałem to samo. Musisz uruchomić LG Phone Manager klinąć "zawartość". W polu Transfer(u góry), kliknąć "sprawdź port COM, potem "połącz". Gdy połączy się z telefonem wyświetli sie zawartość ikony LG Phone, i tam wrzucaj pliki. :wink:

#206855  autor: wlodi20
 27 lip 2007, 09:39
tak tez mozna ale jest lepsze wyjscie co chodzi o kopiowanie i napewno szybciejsze od połaczenia przez program który ma tak i tak swoje zabezpieczenia co chodzi o gry java programiki w tym aplecie robione do telefonu i wybrałem odpowiednie wyjscie kupiłem sobie czytnik kart pamieci i nie przejmujesz sie wtedy zadnym ograniczeniem tylko trzeba pamietać o długości podpisu pliku max 41 znaków i co chodzi ja przez czytnik co chciałem to wzuciłem chwilkę a tak przez program i emulacji kabla com to sybkosc maksymalna wynosi 11kb na sekunde to jak wzuczałem shreka szybkoscią 1mb a film miał w 3gp to 5 ,6 minutek a taka to bym czekał 30 minut i zapewno by wyskoczył bład wczasie kopiowania . i dla fajniejszego uzytkowania poleczam zakup czytnika za około 30 zł ale radoc uzytkowania jest wtedy wielka z telefonu :-D

Obrazek

#206857  autor: MarCjaho
 27 lip 2007, 09:44
No tak. Mój telefon przyszedł wczoraj i jeszcze nie zakupiłem czytnika, a kabel jest strasznie wolny :(

#206883  autor: wlodi20
 27 lip 2007, 11:08
a jak pierwsze wrazenia z odtrzymania telefonu czy jestes happy zadowolony z jego czy nie . i cio chodzi jak chcesz sie fajnie bawic to po czytnik jak najszybciej skoczyć i 1gb sie zaopatrzyć :) a wtedy ten telefon jest jak bajka :)

#206926  autor: MarCjaho
 27 lip 2007, 13:33
wlodi20 pisze:a jak pierwsze wrazenia z odtrzymania telefonu czy jestes happy zadowolony z jego czy nie . i cio chodzi jak chcesz sie fajnie bawic to po czytnik jak najszybciej skoczyć i 1gb sie zaopatrzyć :) a wtedy ten telefon jest jak bajka
Jak dla mnie to telefon już jest jak bajka, a jak dokupię czytnik i większą kartę to dopiero będzie happy :-D

#206939  autor: wlodi20
 27 lip 2007, 13:54
e to fajnie ze masz takie podejscie poniewaz jest to moim zdaniem pierwszy porzadny lg i zaczyna sie serie gdzie lg wypuszcza juz porzadne telefony :) i beda bajka telefony

• Strona 1 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4