a mam pytanie czy te utwory mp3 skądz nie sciągałeś np dostałes zabezpieczone przed kopiowaniem poniewaz to moze tez byc fakt. a bez problemu ci telefon z komputerem łaczy

i bez problemu kopiujej pliki np obrazki komputer telefon i odwrotnie . a co chodzi o mp3 musisz wiedzieć jedno ze nazwa pliku nie moze przekraczać 40 znaków np nazwa utworu np:
Alchemist Project Feat Alisha - Revolution In Da Club (Radio Edit) [www.mp3t.info].mp3 tyle w tytuje znkow zobaczy to plik jest nie widoczny a gdy zrobisz tak np :
Alchemist Project-RevolutionInDaClub.mp3
to telefon bedzie widoczny i musisz zmienic tagowanie tego pliku bo jest plika ale wtedy bedzie nie widoczny dla telefonu i polega to tylko na nazwie utworu . zycze powodzenia a na kopiowanie plików poleczam lepiej zakup czytnika

jakiś na allegro bo kabel emulatorem jest c wejscia com i transfer jest wolniejszy.
[ Dodano: 2007-07-26, 01:13 ]
oto zdjecia telefonu i menu jego i zdjecie nim robione aby pokazać zaprezentować co ma ciekawego a co chodzi o telefon przepraszam za jakość zdjec aparat porzyczyłem znajomym na wakacje

tu zdjecie wczasie odtwrzania teledyszku w formacie wyswietlania innym dobrze sie ogląda filmy np shrek 2 lub chłopaki nie płaca
menu:do gory nogami

zrobiłem
a to zdjecia telefonem robione