• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#193584  autor: b@sho
 17 cze 2007, 22:34
DejwiD a chetnie oddajecie te 1zeta za polaczenie jesli klient dzwoni z problemem za ktory wy odpowiadacie?? w sesnie np. nie dzialajaca siec, czy zle naliczanie tak jak tutaj

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#193587  autor: DejwiD
 17 cze 2007, 22:36
b@sho pisze:DejwiD a chetnie oddajecie te 1zeta za polaczenie jesli klient dzwoni z problemem za ktory wy odpowiadacie?? w sesnie np. nie dzialajaca siec, czy zle naliczanie tak jak tutaj
nigdy :twisted:
a im bardziej tego sie domagasz tym mniejsza szansa, ze cokolwiek zostanie zalatwione polubownie :)

#193591  autor: PiKi
 17 cze 2007, 22:41
DejwiD pisze:*100 - polaczenie z konsultantem plus jakies sciemy od lektora

*500 0 sprawdzenie stanu konta ,doladowanie, wlaczenie uslug podstawowych poczta. priv nr i inne
Dzięki, dobrze wiedzieć.
DejwiD pisze:nigdy :twisted:
a im bardziej tego sie domagasz tym mniejsza szansa, ze cokolwiek zostanie zalatwione polubownie :)
Uff, to dobrze że się nieupominałem przy moich sprawach, może dlatego tak wszystko szybko zostało załatwione? :mrgreen:

V2288 -> 3310 -> 3330 -> CMD J70 -> 3410 -> 6100 -> T630 -> k700i + patch -> k550i

#193603  autor: aero1
 17 cze 2007, 23:26
DejwiD pisze:a poprosiles, zeby Ci zwrocili, bo Ci kasa potrzebna?? nie?? to sie nie dziw...
Poprosiłem, nei żeby mi zwrócili kase bo mi potrzebna, tylko dlatego że pobrali opłate niesłusznie :twisted:
DejwiD pisze:i nawet nie wyciagnales zwrotu za polaczenie?? ehhh
a po co mam prosić o zwrot za połączenie ?
Nikt nie pracuje za free, skoro płace zeta za połączenie, to rozumiem, że tym konsultantkom się nalezy :P
DejwiD pisze:co z Ciebie za "klopotliwy" klient!
ha , raczej co za kłopotliwa sieć, od tych 7 - 8 lat w orange, wcześniej idei, same problemy mieliśmy :P to nie sprawne orange on line, to złe naliczanie minut , ale to było dawno , teraz już narazie jest spoko, poza tym orange on line, na moim telefonie, no ale widocznie tak musi być ;/

#193625  autor: DejwiD
 18 cze 2007, 00:28
jezeli uwazasz, ze to sa problemy to ja bym sie z takich cieszyl... szczerze :)

#203366  autor: adaxos
 17 lip 2007, 16:02
właśnie coś ciekawego mi się stanęło :>
Mianowicie, mam zamówiłem starter, ładnie pięknie; doladowalem za 50 zeta. Myślę sobie, jak już dają ten multibox gold, to trzeba skorzystac, no nie? Ale ilekroć próbuję od jakiegoś tygodnia aktywować tę usługę na orange online, tylekroć otrzymuję komunikat "Zmiana usługi Multi Box zakończona błędnie. Prosimy spróbować ponownie."
W końcu dzisiaj poświęciłem 1 zeta i dzwonie do bok, mówie co i jak, facet mówi żeby się nie rozłączać, to sprawdzi... czekam te kilka minut, w końcu mówi że nie da się tego aktywować darmowo - ?! pytam dlaczego, on mówi że mogę to aktywować a on mi odda te 6 złotych. No dobra, co za różnica.
Loguję się zatem na orange onl, ale aktywowac jak nie moglem, tak nie moglem. Zreszta pokazywalo mi ciagle nieaktualna kwote srodkow (nie odjelo tego zeta, podczas gdy *500 mowilo prawidlowo).

Dziwne, ale myślę, poczekam... Parenaście minut później loguję się, patrzę, a tam 6 zeta do przodu xD
Czy warto mi aktywować ten multibox, czy może lepiej sobie zachować na komie 6 (właściwie po rozmowie z bokiem - 5) zeta... sprawdzą to? co myślicie?

Nokia 3310 -> Motorola T722i -> Siemens C65 -> Sony Ericsson K500i -> Nokia 6670 -> Nokia 6120 Classic -> Nokia N78 -> Nokia N95 -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S2 -> LG L9 -> iPhone 5s

#203371  autor: b@sho
 17 lip 2007, 16:38
a po co ma tobie sluzyc multibox gold :?: tylko do pisania esow :?: bo jesli tak to mozesz sie z nimi wyklocac, albo mozesz korzystac z mulitboxa i tez slac ich na potege. jak chcesz sie dowiedz jak to napisz do mnie na pw

#203515  autor: ganc2
 18 lip 2007, 01:16
multibox gold jest o wiele bardziej rozbudowany, siakiś kalendarz, zaplanowane wysyłanie, powiększona skrzyna pocztowa, itd.

#204376  autor: b@sho
 20 lip 2007, 16:48
ganc2 pisze:multibox gold jest o wiele bardziej rozbudowany, siakiś kalendarz, zaplanowane wysyłanie, powiększona skrzyna pocztowa, itd.
ale ja sie nie pytalem ciebie tylko adaxosa, i wiem ze mu tylko do esow potrzebny :wink:

#204395  autor: Jedrker
 20 lip 2007, 18:23
hehe widze że mój temacik idzie pełną para, nie mogę uczestniczyć na tym forum pod starym nickiem, bo admin nie dał mi takiego prawaa po zmianie mejla :-D
Ja powiem jedno. Orange i kampania starterów za free to nie wypał :mrgreen:
Nie umieją sobie poradzić nawet z aktywacjami takowych starterów, zal.pl dla orange :mrgreen:

#208818  autor: marko20
 02 sie 2007, 12:00
mam pytanko czy ten starter jest rzeczywiście za darmo czy trzeba płacić za przesyłkę czy coś innego przy odbiorze ?
jest tu jakiś haczyk ?
bo jak czytam regulamin to wychodzi, że wszystko za darmo .

#208826  autor: PiKi
 02 sie 2007, 12:30
marko20 pisze:mam pytanko czy ten starter jest rzeczywiście za darmo czy trzeba płacić za przesyłkę czy coś innego przy odbiorze ?
Wszystko jest za darmo :)
marko20 pisze:jest tu jakiś haczyk ?
Raczej nie, no chyba że za "haczyk" można uznać dziwne działanie systemu i liczenie zapłaty za aktywację konta multibox gold

V2288 -> 3310 -> 3330 -> CMD J70 -> 3410 -> 6100 -> T630 -> k700i + patch -> k550i

#209006  autor: rovers
 02 sie 2007, 23:47
mam pytanie apropo tego statera ponieważ niedawno go sobie zamówiłem z całkiem fajnym numerem :wink: .czy moge kilka dni po aktywacji pójść z nim do salonu orange i przejść na np piłkarską oferte w ramach NTP i otrzymać do tego dodatkowe bonusy za migracje z karty do oferty abonamentowej? :D bo propozycja dla mojego nr jest żałosna :|

#209020  autor: DejwiD
 03 sie 2007, 01:47
nie mozesz :) migracja przy stazu do 3 miesiecy nie umozliwia otrzymanie bonusow :)

#209566  autor: jatsek
 05 sie 2007, 09:24
też się zastanawiam czy to celowe działanie? bardzo dziwną przygodę miałem kiedyś z darmowym weekendem w popie. pierwszy dzień rozmawiałem za darmo. następnego dnia zauważyłem, że pobiera mi kasę kiedy przyszedł sms z informacją o koszcie połączenia. wcześniej zeszły mi wszystkie minuty z pakietu. oczywiście zwrócili kasę, ale trochę to podejrzane.

#209748  autor: DejwiD
 06 sie 2007, 01:30
jatsek pisze:też się zastanawiam czy to celowe działanie? bardzo dziwną przygodę miałem kiedyś z darmowym weekendem w popie. pierwszy dzień rozmawiałem za darmo. następnego dnia zauważyłem, że pobiera mi kasę kiedy przyszedł sms z informacją o koszcie połączenia. wcześniej zeszły mi wszystkie minuty z pakietu. oczywiście zwrócili kasę, ale trochę to podejrzane.
nie widzisz zaleznosci?? :D
 #250073  autor: bkawa
 08 lut 2008, 10:59
ch.dawid pisze:Mam do was pytanie : Ile idzie ten starter pocztą:?:
Ja już zamówiłem ze 3, ale jeden doszedł po ponad miesiącu, parę dni przed datą ostatecznej aktywacji. Cierpliwości

Domowy wyrób nalewek

#250620  autor: Darecky
 11 lut 2008, 09:22
Mam pytanie, co się stanie jak go nie aktywuję? Albo będę próbował aktywować np. za 2 miesiące? Nie da już się?

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#250654  autor: jablo
 11 lut 2008, 13:31
Bedziesz szczesliwym posiadaczem kawałka plastiku :mrgreen: