Próbowałem w nowym K750i włączyć "informacje bazowe" poprzez podanie kodu "050" i... system mnie brutalnie acz grzecznie ochrzanił, że do tego to jest oddzielna opcja "info o stacji bazowej"
Podtrzymuję to co powiedziałem - to raczej jest wina wersji oprogramowania. Podobny 'problem' miałem w poprzednim T610, a zniknął po wgraniu w serwisie nowego softu.
Mam jeszcze pytanie - czy ktoś próbował wgrywać nowy soft za pomocą dostępnego na stronach SE programu "UPDATE SERVICE"? U mnie albo wyskakuje komunikat, że serwer jest przeciążony, albo plansza z wyborem wersji językowej - i potem się program zawiesza...
[ Dodano: 2006-02-03, 15:59 ]
To znów ja.
Właśnie wymieniłem oprogramowanie do mojego SE K750i; obecnie u mnie zainstalowana jest wersja
[center]
R1N035 [/center]
(można to sprawdzić korzystając z Menu Serwisowego, aktywowanego kombinacją ruchów dżojstika i 'gwiazdek': [center]
>*<<*<*[/center]
Napis z nazwą sieci dalej 'wariuje', tzn. pojawia się i znika, choć częściej go nie ma niż jest
Myślę więc że nie jest to wina nieaktualnego softu, lecz przypadłość telefonów SonyEricsson, czyli, obrazowo mówiąc -
ten typ tak ma, tak musi mieć...