• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 19 z 131
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 131

#201415  autor: Misza
 11 lip 2007, 18:20
PingNoMore pisze:Z tego co się oriantuję to w E50 da się wyłączyć Orange Menu. Kolega z pracy ma właśnie E50 to jutro dokładnie sprawdzę. Dostałeś 5% zniżki w abo?
A co? Dużo, mało? Nie orientuję się. Jeszcze zobaczymy co z Pomarańczy wyjdzie, bo byłem w salonie oblookać E50 i pani z obsługi chciała zobaczyć co oni mi tam oferują i wyszło, że jakaś kiszka. Zobaczymy co mi powie w poniedziałek szanowna pani z BOA.

Jakbyś mógł sprawdzić to daj znać. Jak się da to będę brał E50 :) Myślę, że jak dla mnie styknie.

#201448  autor: Kazimierz55
 11 lip 2007, 19:45
E50 ma wgrane Orange Menu, jednak da się je wyłączyć (wyłączając w ustawieniach "Aktywny tryb gotowości").
E65 nie ma Orange Menu.

#201453  autor: PingNoMore
 11 lip 2007, 19:56
Misza pisze:A co? Dużo, mało? Nie orientuję się.
Jak na mój gust to powinni dać chociaż 30%. Zawsze dają usługę + fon

#201562  autor: clov-d
 12 lip 2007, 09:44
ok, przepraszam za podniosly ton mojej wypowiedzi ale denerwuje sie gdy słysze bądź widze tego typu pretensje od abonentow sama pracowalam w CC i uwierzcie mi ze takie "negocjacje" przeprowadzalam srednio 10 razy dziennie przez 5 dni w tygodniu i denerwuje mnie to, że niektorzy abonenci szantarzam " bo pojde do konkurencji"-zieffff, staraja sie wymusic na operatorze nizsza cene telefonu tak jakby to od operatora zalezalo. Jest minimum ktorego nie da sie przeskoczyc a wszystko zalezy od historii abonenta i jego przede wszystkim rachunków oraz tego jak wysoki w przedluzeniu wezmie plan taryfowy-wysoki plan, wysokie rachunki-telefon z "górnej półki" za niewielki pieniądze ot cala tajemnica o ktorej wszscy operatorzy tabia na prawo i lewo :)

#201879  autor: dzierski
 13 lip 2007, 00:24
Witam wszystkich :mrgreen:
Jestem konsultantem Orange'a i zalogowałem się tu (ponieważ telepolis jest jedyną stronką do jakiej mam dostęp w robocie oprócz orange.pl :D ) żeby pomóc ludziom którzy myślą nad przedłużeniem umowy (zajmuje się tylko klientami indywidualnymi) gdybyście chcieli jakiś porad czy coś w tym stylu to służe pomocą.

#201937  autor: Tidus
 13 lip 2007, 09:58
Jesteś konsultantem Orange i masz fon w Erze? :mrgreen:

#201939  autor: MADMAX
 13 lip 2007, 10:02
Pewnie dostał słabą propozycję przedłużeniową :D

A tak serio to bardzo miło ze strony dzierskiego, że oferuje swą pomoc :-)

Pozdrawiam

#201940  autor: clov-d
 13 lip 2007, 10:06
praca jest pracą a zycie zyciem :) wyobrazasz sobie zeby dali tel sluzbowe prawie 800 konsultantom w calej polsce? jak ktos mial juz abonament w innej sieci i przyszedl do pracy to tylko z tego powodu nie zerwie umowy :-)

#201945  autor: Tidus
 13 lip 2007, 10:19
E to ja myślałem, ze każdy konsultant dostaje telefon od Orange choćby z niedużym abonamentem, żeby sam był wizytówką sieci :D Sknery :mrgreen:

#201983  autor: MADMAX
 13 lip 2007, 12:34
Każdy nie ale jeśli chodzi o stancjonarne autoryzowane salony sprzedaży spora ich część o ile mają odpowiednią umowę o pracę ;-)

Pozdrawiam

#202132  autor: dzierski
 13 lip 2007, 17:45
Taaaaaaaaaaaaaaa, już to widze jakby dali mi jakiegoś fona, jedyne co moge od nich dostać to kopa w tyłek :) Jeśli chodzi o to że mam w Erze to już tak wyszło, i sam jestem ciekaw co z moim doświadczeniem w przedłużaniu umów wynegocjuje bo właśnie umowa mi sie kończy :) A ja nie wiem jacy z was klienci są w ogóle :P dzisiaj przedłużyłem tylko 3 umowy :/ nic brać nie chcecie :)

#202147  autor: krzyno
 13 lip 2007, 18:57
dzierski,

no skoro jesteś z orange :-) to możemy podyskutować. Moja mama jest od kilku dni uprawniona do przedłużenia umowy, teraz ma abo jedna idea 50 + 3 darmowe numery, przy ostatnim predłużeniu dostała dodatkowo pakiet rozmowy 50 i pakiet wiadomości 20. Średnia rachunków to 75 zł, ma jeszcze jeden nr na siebie, który użytkuje brat. Pytanie brzmi, co może dostac przy umowie na rok bez fonu :?:

#202155  autor: Prometo
 13 lip 2007, 19:26
dzierski pisze:A ja nie wiem jacy z was klienci są w ogóle :P dzisiaj przedłużyłem tylko 3 umowy :/ nic brać nie chcecie :)
Skoro macie takie nijakie nijaki oferty to się nie dziw :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#202157  autor: dzierski
 13 lip 2007, 19:32
Jeśli chodzi o takie szczegółowe informacje to nie wiem bo musiał bym wejść w dane twojej mamy, to że posiada jeszcze jeden numer to nic nie daje bo niestety na to nie patrzą w orange, jeśli chodzi o te darmowe numery to radze je zatrzymać jeśli sie przydają bo to jedyna oferta z tego co mi wiadomo gdzie takie numery sa bez limitów (w nowych planach jest limit 1200minut) jeśli chodzi o przedłużenie to raczej nie licz że orange dołoży coś więcej do tego co juz otrzymaliście (niestety nie patrzą na staż w firmie), inna opcją zamiast tego pakietu 50zł jest usługa 50%więcej która da ci połowe twojego abonamentu do wszystkich sieci, czyli jak sobie wybierzesz np. 50zł kwoty deklarowanej to dostaniesz jeszcze 25zł co miesiąc plus taka usługa która co miesiąc przez pół roku da ci jeszcze 30 min do wszystkich. Jeśli jednak chcesz zobaczyć dokładnie co za oferte ci wymyślimy to wtedy dzwoń pod *400 i pogadaj z którymś moim kolegą po fachu:) on będzie w robocie i będzie miał dostęp do danych, ja niestety moge pisac posty jedynie z domowego kompa bo w robocie mam tą możliwość zablokowaną :)

[ Dodano: 2007-07-13, 19:36 ]
Prometo pisze:
dzierski pisze:A ja nie wiem jacy z was klienci są w ogóle :P dzisiaj przedłużyłem tylko 3 umowy :/ nic brać nie chcecie :)
Skoro macie takie nijakie nijaki oferty to się nie dziw :wink:
W sumie to sie nie dziwie :P chociaz nie powiem starają sie chłopaki z orange bo poczuli wejście play'a (np. wszedł Nowy Twój MIX i wreszcie obniżyli stawki za minute -60gr)

A tak przy okazji jeśli ktoś z was ma mixa do przedłużenia to sie wstrzymajcie kilka dni bo jeszcze oferujemy starego mixa w przedłużeniu a jest mniej kozystny niz nowy

#202160  autor: Prometo
 13 lip 2007, 19:39
dzierski pisze:A tak przy okazji jeśli ktoś z was ma mixa do przedłużenia to sie wstrzymajcie kilka dni bo jeszcze oferujemy starego mixa w przedłużeniu a jest mniej kozystny niz nowy
dzierski uważaj, żeby Cię Orange nie namierzyło :-D

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#202162  autor: dzierski
 13 lip 2007, 19:42
żadnych tajemnic nie wynosze z firmy:P te dane można podać oficjalnie a reszta to moje osobiste słowa, jak wam moge tym pomóc to czemu nie ??
I Orange'a sie nie boje :mrgreen:

[ Dodano: 2007-07-13, 21:01 ]
Jak cos to walcie pytania na forum bo już dostałem kilka pytań na privata a jak będziemy to robić tu to nie będe musiał sie powtarzać jak ktoś będzie miał podobne sprawy a i inni bedą wiedzieli jak, co, gdzie i kiedy

#202201  autor: Misza
 13 lip 2007, 21:05
Dzierski :arrow: możesz coś powiedzieć na temat Propozycji jaką dostałem? Opisałem ją na str.24

#202202  autor: krzyno
 13 lip 2007, 21:06
dzierski pisze:Jeśli chodzi o takie szczegółowe informacje to nie wiem bo musiał bym wejść w dane twojej mamy, to że posiada jeszcze jeden numer to nic nie daje bo niestety na to nie patrzą w orange, jeśli chodzi o te darmowe numery to radze je zatrzymać jeśli sie przydają bo to jedyna oferta z tego co mi wiadomo gdzie takie numery sa bez limitów (w nowych planach jest limit 1200minut) jeśli chodzi o przedłużenie to raczej nie licz że orange dołoży coś więcej do tego co juz otrzymaliście (niestety nie patrzą na staż w firmie), inna opcją zamiast tego pakietu 50zł jest usługa 50%więcej która da ci połowe twojego abonamentu do wszystkich sieci, czyli jak sobie wybierzesz np. 50zł kwoty deklarowanej to dostaniesz jeszcze 25zł co miesiąc plus taka usługa która co miesiąc przez pół roku da ci jeszcze 30 min do wszystkich. Jeśli jednak chcesz zobaczyć dokładnie co za oferte ci wymyślimy to wtedy dzwoń pod *400 i pogadaj z którymś moim kolegą po fachu:) on będzie w robocie i będzie miał dostęp do danych, ja niestety moge pisac posty jedynie z domowego kompa bo w robocie mam tą możliwość zablokowaną
to wszystko już znam, mamuśkę interesowałby pakiet rozmowy 50 na pełny rok, a propozycja daje tylko na 6 miesięcy, jak dostanie taką ofertę jak rok temu to przedłuży. Możesz coś załatwić :?: Na priwa mogą Ci nr podać i będziemy się dogadywać 8)

#202205  autor: dzierski
 13 lip 2007, 21:13
walnij numer na priwata to w poniedziałek jak pójde do roboty to oblukam, a co do postu miszy to odpowiem jak wróce z wypadu do baru :) bo właśnie wychodze :)

[ Dodano: 2007-07-13, 22:48 ]
Misza pisze:Dzierski :arrow: możesz coś powiedzieć na temat Propozycji jaką dostałem? Opisałem ją na str.24
Bardzo bym chciał ale jak wcześniej wspominałem zajmuje sie klientami indywidualnymi a ty masz abonament na firmę

#202482  autor: rovers
 14 lip 2007, 18:57
hej :D Od kilku dni mam szanse skorzystać z intratnej propozycji Orange :oops: postanowiłem z ciekawości zadzwonić i zapytać bo szczerze mówiąc na nic wielkiego nie liczyłem.O to co powiedziała mi miła pani z nr *400 - za pozostanie w twoim mixie 50 otrzymuje do wyboru (cyro na 2 lata)
Sagem my700x za 1zł
lub
Sony Ericsson w200i - 1zł
lub
Nokia 5200 - 99zł (po odjeciu pkt profit 78,20zł)
do wybranego telefonu zaproponowała mi do wyboru:
dodatkowe 50 zł na orange/stacjonarne przez 12 miesiecy
lub
dodatkowe 20 zł do o/s przez 18 miesiecy.
Powiedziałem że sie zastanowie, poprosiłem o dane tej konsultantki i umowilem sie na telefon w poniedzialek :wink: Szczerze mówiąc nie wiem co mam myśleć o propo.śmichy-hihy? :mrgreen:
zastanawiałem sie też nad migracją do nowego twojego planu ale to kosztuje 50 zł :( nie powinno być za darmo dla tych którym kończy sie umowa?.pozdrawiam :)
  • Strona 19 z 131
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 131
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19