Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Ofertę z telefonem dają na dwa miesiące przed końcem umowy.Asii pisze:Prometo niby już mam jakąś ofertę ale dla mnie śmieszna jest bo bez telefonu
Możesz z nimi negocjować. Mogą Ci dać upust ale nie muszą. Ale zaczekaj jeszcze na ofertę z telefonem i dopiero wtedy zadzwoń lu napisz e-maila do BOAAsii pisze:fakt że abonament tańszy ale dla mnie odpadato jest ich ostateczna oferta czy w jakiś sposób można negocjować jeszcze?
Czyli za jakies 9 dni bede mial dostepna ze strony internetowej zmiane aboWitamy
Dziękujemy za nadesłaną korespondencję.
Uprzejmie informujemy, iż data wygaśnięcia umowy przypada z dniem 19-11-2007.
W odpowiedzi na Pana zgłoszenie informujemy, że w chwili obecnej na Pana koncie abonenckim nie ma przygotowanej oferty. Oferty dla stałych abonentów tworzone są po 20 miesiącach trwania umowy. Na 4 miesiące przed końcem umowy pojawia się oferta minutowa, w której może Pan otrzymać duże pakiety bezpłatnych minut, oferta z telefonem dla naszych stałych abonentów tworzy się dwa miesiące przed zakończeniem umowy. Dlatego też prosimy o kontakt w tym czasie z naszym Biurem Obsługi Abonenta pod numer 602 900.
Jeżeli jednak zależy Panu bardzo na nabyciu aparatu informujemy, że może Pan w tym przypadku skorzystać z naszej nowej oferty "Telefon bez umowy". Znajduje się ona na naszej stronie internetowej www.era.pl
z pozdrowieniami
Konsultant ds. Utrzymania Klienta
Internetowe Biuro Obsługi Abonenta Era
We wrześniu Era mu urodziny, to dlatego się wszystkie promocja kończą83piotrek pisze:
2. czy ma ktos jakies przeciezki nt promocji ktora wejdzie od wrzesnia bo wszystkie promocje aktualne konczas sie wlasnie we wrzesniu !!
Jak dla mnie śmiech na saliWitamy
Uprzejmie dziękujmy za korespondencję skierowaną do Internetowego Biura Obsługi Abonenta.
Nawiązując do Pani korespondencji miło nam poinformować, że Operator sieci Era przygotował dla Pani następujące propozycje do wyboru*:
Pakiet Ekstra Komfort, umożliwi Pani korzystanie z najnowszej atrakcyjnej taryfy Era Nowy Komfort, gdzie sekundowe naliczanie jest bezpłatne, a minuta połączenia do każdego operatora krajowego po wykorzystaniu bezpłatnych minut wynosi jedynie 72 gr (z VAT), SMS 20 gr (z VAT) oraz MMS 40 gr z VAT. Dodatkowo do każdego wybranego pakietu otrzyma Pan specjalny upust do abonamentu. W związku z tym zmniejszymy Pani abonament nawet o 50% przez cały czas trwania promocji. Proponujemy Pani następujące kombinacje ofert:
Zestaw 1
Zestaw złożony z jednej Oferty uniwersalnej, czyli 40 bezpłatnych minut wymiennych na 160 SMS-ów w cenie jedynie 15 zł z VAT. Minuty zawarte w abonamencie może Pani wykorzystać na połączenia do każdego operatora krajowego.
Zestaw 2
W tym zestawie proponujemy dwie Oferty uniwersalne, czyli 80 bezpłatnych minut wymiennych na aż 320 SMS-ów w cenie jedynie 30 zł z VAT. Oczywiście minuty zawarte w abonamencie są do wykorzystania na połączenia do operatorów krajowych.
Zestaw 3
Czyli 3 Oferty uniwersalne (120 bezpłatnych minut do wszystkich operatorów) za kwotę jedynie 45 zł z VAT.
Zestaw 4
Zestaw ten zawiera aż 160 bezpłatnych minut (4 Oferty uniwersalne) w abonamencie wynoszącym tylko 60 zł z VAT.
Zestaw 5
Przy tej opcji uzyska Pani aż 200 bezpłatnych minut wymiennych na 800 SMS-ów do wszystkich operatorów krajowych. Opłata za ten abonament to tylko 80 zł Z VAT.
Dodatkowy jednorazowy pakiet minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne wymiennych na smsy do sieci Era dla wszystkich aneksów z taryfami Era Nowy Komfort do wykorzystania przez cały czas trwania aneksu:
. 500 minut przy wyborze Zestawu składającego się z 3 Ofert
. 1000 minut przy wyborze Zestawu składającego się z 4 Ofert
. 1500 minut przy wyborze Zestawu składającego się z 5 Ofert
Ma Pani możliwość dopasowywać zestawy do swoich potrzeb i dokonać bezpłatnej zmiany Ofert uniwersalnych na inne w okresie 60 dni licząc od dnia zawarcia aneksu .
Upust na Ofertę zostanie zachowany w przypadku zmiany Oferty Uniwersalnej na Ofertę Taniej w sieci, Ofertę Multimedialną lub Nowość! Ofertę z Przyjacielem (Oferta z Przyjacielem dostępna tylko przy wyborze min. 3 Ofert).
Powyższe propozycje może Pani zrealizować w każdym autoryzowanym punkcie sprzedaży oraz w Salonie lub Sklepie Firmowym sieci Era. W tym celu prosimy o zabranie ze sobą Dowodu Osobistego, który jest niezbędny do podpisania wspomnianego aneksu.
Dla Stałych Abonentów naszej sieci, istnieje możliwość wysłania kuriera, który dostarczy aneks do umowy z nowymi warunkami. Jeżeli zdecyduje się Pani taką drogą skorzystać z oferty, bardzo prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Abonenta pod numerem 602 900 000 (opłata zgodna z Pani cennikiem).
Zachęcamy Panią do skorzystania z powyższej oferty.
Że niby co? U nikogo takich warunków nie dostaniesz... Ludze patrzcie ona dostałaAsii pisze:Jak dla mnie śmiech na sali
1 pakiet za 15 zł... Kurde.. chyba sam o niego powalczeAsii pisze:Zestaw 1
Zestaw złożony z jednej Oferty uniwersalnej, czyli 40 bezpłatnych minut wymiennych na 160 SMS-ów w cenie jedynie 15 zł z VAT. Minuty zawarte w abonamencie może Pani wykorzystać na połączenia do każdego operatora krajowego.
Chodzi że oferta bez telefonu jest dla mnie wcale nieatrakcyjna dlatego tak napisałam:P Dla osób niepotrzebujących nowego telefonu, propozycja jak najbardziej super , lecz dla mnie - śmiech na salikin pisze:Że niby co? U nikogo takich warunków nie dostaniesz... Ludze patrzcie ona dostałaAsii pisze:Jak dla mnie śmiech na sali
Początkowo także uważałem, że ta oferta jest niezła. Jednak te 15zł za pakiet to chyba jednak w przedłużeniu żadna rewelacja zważywszy, że za 45zł ERA daje nowemu klientowi 120minut za 45zł. (3x pakiet po 15zł w utrzymaniu równiez daje 45zł...)kin pisze:Że niby co? U nikogo takich warunków nie dostaniesz... Ludze patrzcie ona dostałaAsii pisze:Jak dla mnie śmiech na sali1 pakiet za 15 zł... Kurde.. chyba sam o niego powalczeAsii pisze:Zestaw 1