Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
ERA
jeśli masz CID 51 lub 52 samemu nie wgrasz bo nie zrobisz finalizacji, jeśli masz CID 36 lub 49 możesz wgrać soft programem XS++hm dobra zadam inne pytanie nie da rady tego menu samemu wgrać bez kosztów?
to wszystko zależy od tego jaki jest plik FS wgrany na fonlukaszek1234 pisze:niektórzy mowili że już w angielskich telefonach powinno być wgrane to jak?
o czym ty mówisz nie rozumiem po poolsku proszę:DRogal pisze:jeśli masz CID 51 lub 52 samemu nie wgrasz bo nie zrobisz finalizacji, jeśli masz CID 36 lub 49 możesz wgrać soft programem XS++
Każdy telefon Sony Ericsson ma przypisany numer CID, czym nowszy model tym większy CID,lukaszek1234 pisze:o czym ty mówisz nie rozumiem po poolsku proszę:DRogal pisze:jeśli masz CID 51 lub 52 samemu nie wgrasz bo nie zrobisz finalizacji, jeśli masz CID 36 lub 49 możesz wgrać soft programem XS++
te z anglii żadko mają simloka . Do wgrania polaka nawet nie jest potrzebny komputer (ja wgrałem do k800 język niemiecki i automatyczny przy pomocy sxg75lukaszek1234 pisze:witajcie mam kilka ptań chciałbym kupić jeden z tych telefonów ale w anglii na moim innym temacie http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=17285 użytkownicy twierdzą że mogę mieć porblem ze dzdjęciem simlocka czy to prawda?? aaa i jeszcze czy one mają polskie menu? a jeżeli nie to mogę sma je wgrać przez dołączony kabel? czy musze nieść do serwisu jakiegoś koniecznie i płacić?