Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
W sprzedazy sa dwie wersje nokii e50, jedna z aparatem 1.3mpx a druga wersja jest sprzedawana bez aparatu. Jezeli body chcesz dowod ze jest wersja bez aparatu wpisz w google "nokia e50 bez aparatu".body pisze:Ale klapa... od kiedy E50 nie ma aparatu? Ma 1,3 mega...jacenty1812 pisze:Wady: brak aparatu
Ja uważam że E50 jest po prostu o wiele bardziej popularna bo jakoś o E50 bez aparatu nie słyszałamjacenty1812 pisze:W sprzedazy sa dwie wersje nokii e50, jedna z aparatem 1.3mpx a druga wersja jest sprzedawana bez aparatu. Jezeli body chcesz dowod ze jest wersja bez aparatu wpisz w google "nokia e50 bez aparatu".body pisze:Ale klapa... od kiedy E50 nie ma aparatu? Ma 1,3 mega...jacenty1812 pisze:Wady: brak aparatu
Czy ja wątpiłam w Ciebie?:> nieeeePrometo pisze:body, zobacz tutaj http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/e50/ ja tam nie widzę żadnego aparatu. Oświeć mnie jeśli jest inaczej
Nie to, że będę bronił tego telefonu, bo go mam, ale po prostu mi nie sprawił jeszcze żadnych problemów, a mam go trochę. Telefon chodzi wolniej (jak to symbian), nie zawiesił mi się ani razu, jeśli natomiast chodzi o bateria, to czego można wymagać? wyświetlacz takiej jakości i wielkości musi trochę pożerać. Klawisz jak dla mnie są wygodne, fakt że osoba która ma duże palce będzie miała problem. Przechodząc do czcionki w telefonie, no nie należy do dużych, ale to akurat chwila moment i można wgrać sobie inną (większą, bardziej czytelną) czcionkę i po problemie.Kaczy pisze:Ja ostatnio poznałem wiele negatywnych. Wiele osób się żali, że bateria trzyma zbyt krótko, że potrafi się zawiesić podczas próby odebrania telefonu. Poza tym mówią, że klawisze są zbyt małe, czcionka też nie należy do dużych.