• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 56 z 318
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 318

#201138  autor: Asii
 10 lip 2007, 21:36
no tego to nie wyczytałam :roll: mam nadzieję że przy 3 pakietach daliby taniej :mrgreen: a a gdzie mogę zobaczyć jaką mają ofertę przygotowaną dla mnie? na tym IBOA czy jakoś tak?

#201152  autor: Asii
 10 lip 2007, 21:47
Prometo niby już mam jakąś ofertę ale dla mnie śmieszna jest bo bez telefonu, fakt że abonament tańszy ale dla mnie odpada :| to jest ich ostateczna oferta czy w jakiś sposób można negocjować jeszcze? umowa kończy mi się 24 października to jeszcze troszkę czasu... nie wiem sama co robić :roll:

#201159  autor: Prometo
 10 lip 2007, 21:58
Asii pisze:Prometo niby już mam jakąś ofertę ale dla mnie śmieszna jest bo bez telefonu
Ofertę z telefonem dają na dwa miesiące przed końcem umowy.
Asii pisze:fakt że abonament tańszy ale dla mnie odpada :| to jest ich ostateczna oferta czy w jakiś sposób można negocjować jeszcze?
Możesz z nimi negocjować. Mogą Ci dać upust ale nie muszą. Ale zaczekaj jeszcze na ofertę z telefonem i dopiero wtedy zadzwoń lu napisz e-maila do BOA :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#201161  autor: Asii
 10 lip 2007, 22:04
Prometo pisze:[ Ale zaczekaj jeszcze na ofertę z telefonem i dopiero wtedy zadzwoń lu napisz e-maila do BOA :wink:
Ja to jestem w gorącej wodzie kąpana i już dzisiaj napisałam do nich maila czy mają dla mnie ofertę :mrgreen: ale jak na razie cisza :?

#201163  autor: Prometo
 10 lip 2007, 22:08
Asii, myslałaś, że odpiszą Tobie w ciągu 5 minut :D

Pozdrawiam - Prometo

#201164  autor: Asii
 10 lip 2007, 22:11
Prometo, nie no bez przesady :shock: ale pisałam rano to się słabo uwijają , w sumie się nie dziwie, ja też bym takim marudom jak ja nie odpisywała :lol:

#201177  autor: soulafein
 10 lip 2007, 22:44
Dostalem dzis odpowiedz na moje pytanie kiedy mi sie konczy umowa:
Witamy

Dziękujemy za nadesłaną korespondencję.

Uprzejmie informujemy, iż data wygaśnięcia umowy przypada z dniem 19-11-2007.

W odpowiedzi na Pana zgłoszenie informujemy, że w chwili obecnej na Pana koncie abonenckim nie ma przygotowanej oferty. Oferty dla stałych abonentów tworzone są po 20 miesiącach trwania umowy. Na 4 miesiące przed końcem umowy pojawia się oferta minutowa, w której może Pan otrzymać duże pakiety bezpłatnych minut, oferta z telefonem dla naszych stałych abonentów tworzy się dwa miesiące przed zakończeniem umowy. Dlatego też prosimy o kontakt w tym czasie z naszym Biurem Obsługi Abonenta pod numer 602 900.

Jeżeli jednak zależy Panu bardzo na nabyciu aparatu informujemy, że może Pan w tym przypadku skorzystać z naszej nowej oferty "Telefon bez umowy". Znajduje się ona na naszej stronie internetowej www.era.pl

z pozdrowieniami

Konsultant ds. Utrzymania Klienta
Internetowe Biuro Obsługi Abonenta Era
Czyli za jakies 9 dni bede mial dostepna ze strony internetowej zmiane abo :) ale sadze ze poczekam jeszcze te dwa miesiace i sprobuje zbic na te 16,5 zl za pakiet razem z telefonem :) i zobaczymy wtedy jak sie do tego ustosunkuja. A moze wejdzie wtedy cos nowego??

#201228  autor: 83piotrek
 11 lip 2007, 08:49
Witam. Za rowno 2 miechy konczy mi sie umowa z Era (juz raz przedluzalem). Proponuja mi ogolne przedluzenie ze strony Ery ale warunki sa niespecjalne. Ma ktos moze informacje Czy mozna negocjowac -tak zrobilem 2 lata temu i sie udalo -dostalem duuzo lepsze warunki. Teraz dzwonilem i mnie konsultant zbyl - ze nie mozna i ze nigdy nie mozna bylo- cos krecil!!

MAm pytania:

1. czy ma ktos moze jakies info czy era w najblizszym czasie nie zmieni warunkow przedluzania umowy

2. czy ma ktos jakies przeciezki nt promocji ktora wejdzie od wrzesnia bo wszystkie promocje aktualne konczas sie wlasnie we wrzesniu !!

pozdrawiam

#201233  autor: Exeqtor
 11 lip 2007, 09:25
83piotrek poczytaj ten temat tak gdzieś od strony 55

jeśli konsultant nie chce z tobą "rozmawiać" wyślij maila do iBOA i postrasz ich zerwaniem umowy ale grzecznie :-)

wszystko i tak zależy od tego jakie płaciłeś rachunki

#201313  autor: Asii
 11 lip 2007, 12:22
83piotrek pisze:
2. czy ma ktos jakies przeciezki nt promocji ktora wejdzie od wrzesnia bo wszystkie promocje aktualne konczas sie wlasnie we wrzesniu !!
We wrześniu Era mu urodziny, to dlatego się wszystkie promocja kończą :roll:

Otrzymałaś odpowiedź od IBOA:
Witamy

Uprzejmie dziękujmy za korespondencję skierowaną do Internetowego Biura Obsługi Abonenta.

Nawiązując do Pani korespondencji miło nam poinformować, że Operator sieci Era przygotował dla Pani następujące propozycje do wyboru*:

Pakiet Ekstra Komfort, umożliwi Pani korzystanie z najnowszej atrakcyjnej taryfy Era Nowy Komfort, gdzie sekundowe naliczanie jest bezpłatne, a minuta połączenia do każdego operatora krajowego po wykorzystaniu bezpłatnych minut wynosi jedynie 72 gr (z VAT), SMS 20 gr (z VAT) oraz MMS 40 gr z VAT. Dodatkowo do każdego wybranego pakietu otrzyma Pan specjalny upust do abonamentu. W związku z tym zmniejszymy Pani abonament nawet o 50% przez cały czas trwania promocji. Proponujemy Pani następujące kombinacje ofert:

Zestaw 1
Zestaw złożony z jednej Oferty uniwersalnej, czyli 40 bezpłatnych minut wymiennych na 160 SMS-ów w cenie jedynie 15 zł z VAT. Minuty zawarte w abonamencie może Pani wykorzystać na połączenia do każdego operatora krajowego.

Zestaw 2
W tym zestawie proponujemy dwie Oferty uniwersalne, czyli 80 bezpłatnych minut wymiennych na aż 320 SMS-ów w cenie jedynie 30 zł z VAT. Oczywiście minuty zawarte w abonamencie są do wykorzystania na połączenia do operatorów krajowych.

Zestaw 3
Czyli 3 Oferty uniwersalne (120 bezpłatnych minut do wszystkich operatorów) za kwotę jedynie 45 zł z VAT.

Zestaw 4
Zestaw ten zawiera aż 160 bezpłatnych minut (4 Oferty uniwersalne) w abonamencie wynoszącym tylko 60 zł z VAT.

Zestaw 5
Przy tej opcji uzyska Pani aż 200 bezpłatnych minut wymiennych na 800 SMS-ów do wszystkich operatorów krajowych. Opłata za ten abonament to tylko 80 zł Z VAT.

Dodatkowy jednorazowy pakiet minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne wymiennych na smsy do sieci Era dla wszystkich aneksów z taryfami Era Nowy Komfort do wykorzystania przez cały czas trwania aneksu:
. 500 minut przy wyborze Zestawu składającego się z 3 Ofert
. 1000 minut przy wyborze Zestawu składającego się z 4 Ofert
. 1500 minut przy wyborze Zestawu składającego się z 5 Ofert

Ma Pani możliwość dopasowywać zestawy do swoich potrzeb i dokonać bezpłatnej zmiany Ofert uniwersalnych na inne w okresie 60 dni licząc od dnia zawarcia aneksu .

Upust na Ofertę zostanie zachowany w przypadku zmiany Oferty Uniwersalnej na Ofertę Taniej w sieci, Ofertę Multimedialną lub Nowość! Ofertę z Przyjacielem (Oferta z Przyjacielem dostępna tylko przy wyborze min. 3 Ofert).

Powyższe propozycje może Pani zrealizować w każdym autoryzowanym punkcie sprzedaży oraz w Salonie lub Sklepie Firmowym sieci Era. W tym celu prosimy o zabranie ze sobą Dowodu Osobistego, który jest niezbędny do podpisania wspomnianego aneksu.

Dla Stałych Abonentów naszej sieci, istnieje możliwość wysłania kuriera, który dostarczy aneks do umowy z nowymi warunkami. Jeżeli zdecyduje się Pani taką drogą skorzystać z oferty, bardzo prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Abonenta pod numerem 602 900 000 (opłata zgodna z Pani cennikiem).

Zachęcamy Panią do skorzystania z powyższej oferty.
Jak dla mnie śmiech na sali :smt010

#201502  autor: Prometo
 11 lip 2007, 22:24
Asii, nie znam tutaj na forum nikogo kto otrzymałby lepszą ofertę bez telefonu :wink:

Pozdrawiam - Prometo

#201504  autor: przemek910
 11 lip 2007, 22:29
Asii pisze:Jak dla mnie śmiech na sali
Że niby co? U nikogo takich warunków nie dostaniesz... Ludze patrzcie ona dostała
Asii pisze:Zestaw 1
Zestaw złożony z jednej Oferty uniwersalnej, czyli 40 bezpłatnych minut wymiennych na 160 SMS-ów w cenie jedynie 15 zł z VAT. Minuty zawarte w abonamencie może Pani wykorzystać na połączenia do każdego operatora krajowego.
1 pakiet za 15 zł... Kurde.. chyba sam o niego powalcze :P

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#201569  autor: Asii
 12 lip 2007, 10:14
kin pisze:
Że niby co? U nikogo takich warunków nie dostaniesz... Ludze patrzcie ona dostała
Chodzi że oferta bez telefonu jest dla mnie wcale nieatrakcyjna dlatego tak napisałam:P Dla osób niepotrzebujących nowego telefonu, propozycja jak najbardziej super , lecz dla mnie - śmiech na sali

#201574  autor: Mortal_Kombajn
 12 lip 2007, 10:25
Witam.Mam pytanie.Jaka jest lista telefonów ktore mogę otrzymać na przedłeżeniu umowy jeśli płacę abonament 30zł przez 2 lata.

N 3310 -> N6030 -> N2610 -> SE K800i + Sandisk 2 GB Sennheiser Mx 550 ->N5610i > Nokia N95 8GB + Philips SHE 7850 > Sony Ericsson W995 8GB + SoundMagic PL 11 > Sony Ericsson Xperia X10 8GB

#201587  autor: MADMAX
 12 lip 2007, 10:54
kin pisze:
Asii pisze:Zestaw 1
1 pakiet za 15 zł... Kurde.. chyba sam o niego powalcze :P
Początkowo także uważałem, że ta oferta jest niezła. Jednak te 15zł za pakiet to chyba jednak w przedłużeniu żadna rewelacja zważywszy, że za 45zł ERA daje nowemu klientowi 120minut za 45zł. (3x pakiet po 15zł w utrzymaniu równiez daje 45zł...)
/zestaw 120 min. do wszystkich/ http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryf ... ent/jedyna

Chyba, że są jakieś niuanse i haki których tu nie dostrzegłem ;-)
W zasadzie różnica jest głównie taka, że nowy klient dostanie to na 2 lata a przedłużenie obejmuje okres 12m-cy. Za to jak widzę nowy usługobiorca może sobie wybrac jakis lowendowy telefonik za 1zł :)

Pozdrawiam

#201592  autor: Asii
 12 lip 2007, 11:21
MADMAX pisze:a przedłużenie obejmuje okres 12m-cy.
Można przedłużyć na rok? :shock:

#201602  autor: Mel
 12 lip 2007, 11:49
Właśnie, można? Byłabym zainteresowana, ale wierzyć mi się nie chce. W dodatku od kiedy jest nowy image strony rzadko co mogę znaleźć.

#201609  autor: aga
 12 lip 2007, 12:30
MADMAX pisze:przedłużenie obejmuje okres 12m-cy
W Erze przedłużenie jest na 24 lub 36 miesięcy.
  • Strona 56 z 318
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 318
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56