Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
ERA
chcem dwa lub trzyMel pisze:Lookass, a chcesz jeden pakiet czy więcej? Ponieważ, jeśli tylko jeden pakiet, to spróbuj może zrobić to, co mi pani konsultantka napisała: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... ht=#198659
Spróbować nie zaszkodzi, najwyżej odmówią...
Mnie się nie udało otrzymać zniżki na telefon, cenę zbiłem punktami erapremia.D@rio pisze:Czy udało się komuś dostać zniżkę na telefon? Chodzi o zniżkę nie w ramach punktów EraPremia. Mam na myślę zniżkę standardową, np. zamiast zniżki za cenę pakietu (abonament). Czy jest to możliwe? (także na Era Biznes?).
Na wielkie zmiany nie licz - glownie bedzie proba utrzymania tego co sie juz ma czyli utrzymaniowka - a to co rafcyk napisal takie zle nie jest - a skoro soulafein myslisz o Play - to napisz ile tak naprawde korzystasz i z jakich uslug - do jakich siecisoulafein pisze:Ale mi chodzi tez o to czy oplaca sie czekac jak najdluzej - moze wejda jakies zmiany w koncu w zwiazku z tym czwartym operatorem?? Nie sadze zeby nagle zrobilo sie ze za 20 zl full minut ale moze obniza chociaz za smsy lub minuty kiedy skoncza sie darmowe. W Play jest odpowiednio 0,15 zl i 0,49 zl. Dla mnie to byloby satysfakcjonujace. Co sadzicie??
zapytaj konsultanta w BOA.soulafein pisze:Umowa konczy mi sie jakos w listopadzie (offtop : nie wiecie gdzie moge to sprawdzic - zapodzialem umowe a iboa tez nie moge znalezc )
soulafein pisze:Z telefonem to nie wiem ale na pewno nie licz na to ze dostaniesz 2 lub 3 pakiety za mniej niz 20 zl..
Takie coś by mi odpowiadało, oby Ci ludzie mili racjęsoulafein pisze:. Wedlug ludzi mozna dostac 80 minut za 33 zl (czyli 2 oferty) lub 120 minut za 49,5 zl (czyli za 3 oferty).
z tego co wyczytałam http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... sc&start=0Prometo pisze:Wiem jedno, że ma ogromne kłopoty z uzyskaniem ceny 16,50 za jedna ofertę uniwersalną i sam nie wiem co i jak jej podpowiedzieć, żeby ten upust otrzymała