• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #200669  autor: fuNio90
 09 lip 2007, 16:39
Witam czy ktos pamieta na jaki numer i o jakiej tresci wysyla sie sms jesli np ja zwerbowalem nowa osoba do sieci orange, wiem ze takie cos bylo bo sam to robilem i po uplywie 3 miesiecy dostalem darmowe doladowanie, bodajze o 50 zł ale nie pamietam dokladnie.. czy ktos wie jak to zrobic?

Pozdrawiam
 #200675  autor: l3p
 09 lip 2007, 17:08
fuNio90 pisze:Witam czy ktos pamieta na jaki numer i o jakiej tresci wysyla sie sms jesli np ja zwerbowalem nowa osoba do sieci orange, wiem ze takie cos bylo bo sam to robilem i po uplywie 3 miesiecy dostalem darmowe doladowanie, bodajze o 50 zł ale nie pamietam dokladnie.. czy ktos wie jak to zrobic?

Pozdrawiam

Sorry, ale pierwsze slysze ? :|

#200679  autor: majusio
 09 lip 2007, 17:33
O ile mnie pamięć nie myli nie było czegoś takiego!

Kierownik
 #200752  autor: Zajcef
 09 lip 2007, 21:17
fuNio90 pisze:Witam czy ktos pamieta na jaki numer i o jakiej tresci wysyla sie sms jesli np ja zwerbowalem nowa osoba do sieci orange, wiem ze takie cos bylo bo sam to robilem i po uplywie 3 miesiecy dostalem darmowe doladowanie, bodajze o 50 zł ale nie pamietam dokladnie.. czy ktos wie jak to zrobic?

Pozdrawiam
Chodzi o Polecony Nagrodzony w orange.pl ? Wiecej szczegolow uzyskasz na stronie http://www.orange.pl/portal/map/map/pro ... id=1904902.
Z tego co sie orientuje to jedyna promocja, pod warunkiem, ze numer jest zarejestrowany w programie profit. Wczesniej byl polecony nagrodzony, przy przenoszeniu numerow.

ps. jesli skaskujesz te 3k punktow to bedzie wiecej niz 50 zl po wymianie :D

#200822  autor: DejwiD
 10 lip 2007, 01:46
Sorry, ale pierwsze slysze ?
O ile mnie pamięć nie myli nie było czegoś takiego!
bylo. nie mialo nic wspolnego z profitem, a bonus to bylo max 15 zl, albo 10zl. szczegolow nie pamietam. bo to starocie...

#200828  autor: majusio
 10 lip 2007, 08:25
Była opcja, że jak się zarejestrowało numer na stronie idei to dostawało się chyba 10 zł gratis. I dotyczyło to chyba numerów prepaid.

Kierownik

#200987  autor: b@sho
 10 lip 2007, 17:00
DejwiD bonus byl chyba wiekszy niz 15zl, bodajze 25 zl - tak jak najnizsze wtedy dodladowanie (tak mi sie wydaje ze bylo)osoba polecona dostawale je jak i osoba polecajaca. mozna bylo polecic gora dwie osoby. wysylalo sie sms na jakis nr z nr osoby poleconej a ta w ciagu 2dni musiala wyslac sms z nr osoby polecajacajej. po weryfikacjji obie osoby dostawaly kase. jednak to bardzo stare dzieje panowie

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#200996  autor: fuNio90
 10 lip 2007, 17:45
b@sho pisze:DejwiD bonus byl chyba wiekszy niz 15zl, bodajze 25 zl - tak jak najnizsze wtedy dodladowanie (tak mi sie wydaje ze bylo)osoba polecona dostawale je jak i osoba polecajaca. mozna bylo polecic gora dwie osoby. wysylalo sie sms na jakis nr z nr osoby poleconej a ta w ciagu 2dni musiala wyslac sms z nr osoby polecajacajej. po weryfikacjji obie osoby dostawaly kase. jednak to bardzo stare dzieje panowie
dokladnie.. dobre kilka lat temu taki poradnik jakby kupilem na allegro i wyprobowalem i dzialalo.. czyli teraz to juz nie istnieje? Moze dlatego ze firma Oragne wykupila Idee?

#201063  autor: Darecky
 10 lip 2007, 20:05
było coś takiego, zgadza się. nie pamiętam pod jaki nr się wysyłało smsa, ale mam chyba w domu jeszcze ulotkę o tym, więc jak wrócę z wakacji to wam podam nr... wracam za tydzień. jak nie napisze na forum to przypomnijcie mi emailem: [email protected] ok? bo mogę zapomnieć przez ten tydzień.

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#201662  autor: szperacz87
 12 lip 2007, 14:13
Ja wiem, że za czasów ideowskiego POPa były wraz ze starterem 4 kupony na polecenie pre-paida innym i za każdy taki wypełniony kupon i odesłany pocztą do Centertela dostawało sie 10zł (mam jeszcze te 4 kupony 8) )

#201900  autor: ganc2
 13 lip 2007, 02:13
Tak, tak... Ten numer zaczynał się jakoś od ósemki...8...
I dostawało się 25zł...
Ostatnio zmieniony 13 lip 2007, 20:56 przez ganc2, łącznie zmieniany 1 raz.

#202118  autor: b@sho
 13 lip 2007, 17:12
nr zaczynal sie raczej nie od 8 i dawali 25 zl obu osobom. zreszta duzo bylo takich motywow w idei, teraz jest tylko za zarjestrowanie karty 10zl dowszystkich

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#202153  autor: Zajcef
 13 lip 2007, 19:18
b@sho pisze:nr zaczynal sie raczej nie od 8 i dawali 25 zl obu osobom. zreszta duzo bylo takich motywow w idei, teraz jest tylko za zarjestrowanie karty 10zl dowszystkich

Blad - nie ma kasy za zarejstrowanie numeru.

#204420  autor: Darecky
 20 lip 2007, 19:57
Cześć! Znalazłem tą ulotkę... Usługa nazywała się Po znajomości i tu cytat:
Kod: Zaznacz cały
Gdy namówisz kogoś na POPa, wyślij na numer 2345 SMSa, którego treścią będzie numer telefonu osoby polecanej (np. 501234567). Koszt SMSa to 29 gr brutto. Ty - jako osoba polecająca - musisz mieć POPa minimum od 4 m-cy (aktywacja Twojego nr, z którego nastepuje polecenie, powinna nastąpić co najmniej 4 m-ce przed wysłaniem SMSa z numerem osoby polecanej.
Osoba, która kupiła POPa po Twojej namowie, powinna wysłać nie później niż 2 dni po aktywacji telefonu (rozumianej jako pierwszy wysłany SMS lub wykonane połączenie) SMSa na nr 2345 z numerem osoby, która ją poleciła - czyli z Twoim numerem ( treść SMSa np. 501234567. Uwaga! SMSy od Ciebie i osoby poleconej muszą być wysłane w odstępie nie wiekszym niż 2 dni. [...] W ten sposób możesz polecić POPa aż dwóm osobom - to aż 30 zł w dodatkowych doładowaniach. [...] Doładowania zostaną automaycznie przyznane w terminie do 2 m-cy od wryfikacji. Żeby skorzystać z bonusowych doładowań, użytkownik musi mieć możliwość wykonywania połączeń wychodzących.
Pozdrawiam, Darek :D

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!