Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
ERA
hm a w przeliczeniu na złotówki ceny sprzetu w polsce i tak są wyższe!! nawet jakby zarabiali tyle co my to tam sprzęt jest tańszy!!jacenty1812 pisze:No bo ceny sprzetu w polsce w stosunku do zarobkow sa wysokie, a w anglii ceny sprzetu w stosunku do zarobkow sa bardzo niskie
orB pisze:Nie wiem co takiego dziwnego w cenach telefonów na Allegro i skąd taki temat. To są normalne ceny, z żadnych hurtowni(vide 2. opcja). Nienormalne ceny są właśnie u opów, w sklepach, salonach w tym złodziejskim kraju...
priboj, nie pisz tak bo zaraz zlecą sie obrońcy jak to operatorzy wydaja lwią część zarobionych pieniędzy na infrastrukturę, reklamę, koszty zarządu itp. a na telefonach nic nie zarabiająpriboj pisze:Ceny podbijają operatorzy
my;lisz się skąd by niby były te aukcje po 200 sztuk:Dwtd pisze:Większość pochodzi od osób które przedłużają/wykupują abonament a nie chcą nowego telefonu więc go sprzedają na allegro.
najlepiej odrazu do serwisu bo na salonie nie naprawiająwtd pisze:Miałbym jeszcze pytanie dotyczące tych telefonów z allegro. Większość pochodzi od osób które przedłużają/wykupują abonament a nie chcą nowego telefonu więc go sprzedają na allegro. W związku z tym mam pytanie, może ktoś wie jak wygląda kwestia gwarancji takiego telefonu jeżeli sprzedający oferuje kartę gwarancyjną z zestawu wraz z paragonem z salonu. Czy taki telefon mogę wtedy oddać na gwarancji do salonu ery, czy do serwisu SE albo nokii?