• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #199276  autor: ywis
 05 lip 2007, 10:38
Mam pytanie, w komplecie dostajemy kabalek z telefonem, kto mi powie jak zrobić, aby po podłączeniu do laptopa telefon służył mi jako modem? mam kartę w Plusie, a mianowicie Mixa.

#199287  autor: lookass
 05 lip 2007, 10:53
Przez pc suite > tam masz laczenie z internetem> ustawienia i polacz.

#199291  autor: Kaczy
 05 lip 2007, 10:56
ywis pisze:mam kartę w Plusie, a mianowicie Mixa.
Kup sobie simdatę, bo w Mixie za 100 kB płacisz 61 gr (oddzielnie za wysłane i odebrane).

A jak zrobić, żeby działało to napisał lookass.
Po uruchomieniu PC Suite`a wybierz sposób łączenia przez kabel. Później opcja połącz z Internetem i po sprawie :)

...::: Made for loneliness :::...

#199368  autor: ywis
 05 lip 2007, 13:53
Kaczy pisze:
ywis pisze:mam kartę w Plusie, a mianowicie Mixa.
Kup sobie simdatę, bo w Mixie za 100 kB płacisz 61 gr (oddzielnie za wysłane i odebrane).
Nie chce się bawić w przekładanie kart, dlatego simdata odpada. Chyba że plus jakimś cudem wprowadził karty PCEXPRESSCARD, wtedy bym sobie simdate zakupił i wrzucił bezpośrednio do lapka.

Jeśli chodzi o mixa, to wydaje mi się iż GG nie ciągnie tak wiele (tym bardziej jeśli wyłączymy jakieś reklamy, emoty, itp.), a potrzebuje po prostu do kontaktu jak i sprawdzania poczty przez outlooka (to jest podstawa dla mnie).

#199376  autor: Kaczy
 05 lip 2007, 14:16
Wiesz, wszystko zależy od Ciebie. Jednak za samo odpalenia gg masz już 1.2 po kieszeni. A na simdacie tylko 3 gr. Różnica jest ogromna.
ywis pisze:]Chyba że plus jakimś cudem wprowadził karty PCEXPRESSCARD, wtedy bym sobie simdate zakupił i wrzucił bezpośrednio do lapka.
Chodzi Ci o tą pierwsza kartę? Modem iPlus ExpressCard Merlin XU870 3G?

...::: Made for loneliness :::...

#199592  autor: ywis
 06 lip 2007, 11:22
Kaczy pisze:Wiesz, wszystko zależy od Ciebie. Jednak za samo odpalenia gg masz już 1.2 po kieszeni. A na simdacie tylko 3 gr. Różnica jest ogromna.
ywis pisze:]Chyba że plus jakimś cudem wprowadził karty PCEXPRESSCARD, wtedy bym sobie simdate zakupił i wrzucił bezpośrednio do lapka.
Chodzi Ci o tą pierwsza kartę? Modem iPlus ExpressCard Merlin XU870 3G?
Dokładnie, chodzi mi o tą kartę.

W jakich ofertach ona jest i jak kształtują się ceny?
Czy bez problemu jako student bym ją dostał?

#199602  autor: yar
 06 lip 2007, 11:52
Link tutaj...
Czy bez problemu jako student bym ją dostał?
Dowod osobisty, legitymacja studenta, zaswiadczenie z dziekanatu i mozna sporzadzac umowe...kwestia tego czy dostaniesz ja hmmm to juz zalezy od dzialu aktywacji....

--------------------
Sygnatury Brak
--------------------

#199797  autor: ywis
 06 lip 2007, 22:24
yar pisze:Cytat:

Link tutaj...
Te ceny to z "kosmosu" wzięli... w Erze to samo...