• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #199010  autor: anylords
 04 lip 2007, 14:52
Witam, mam pytanie dotyczące działania i-plusa w telefonie, kupiłem modem zraz z kartą na abonament do laptopa, lecz słyszałem że można ową kartę użyć w telefonie czy jest to możliwe??

Oraz czy wiążą sięz tym dodatkowe opłaty?

#199022  autor: Kaczy
 04 lip 2007, 15:29
Oczywiście jest to możliwe.

Wszystkie dane o taryfikacji zapisane są na karcie SIM. Nie ma znaczenia czy modem wsadzisz do laptopa czy podepniesz pod niego komórkę. Tak samo możesz wsadzić kartę SIM i miec Internet na wyświetlaczu komórki.

Jeśli będziesz sie łączyć przez te same APN co poprzez laptopa to nie zapłacisz nic ponadto.

...::: Made for loneliness :::...

#199196  autor: anylords
 04 lip 2007, 22:46
A dziękuję Bardzo za pomoc, teraz pozostaje jeszcze dla mnie pewien problem konfiguracji tego Apn, ale to chyba jest do obejscia....

Pozdrawiam...

#199205  autor: Kaczy
 04 lip 2007, 23:20
Odpal Nokia Pc Suite i tam masz opcję połącz z Internetem. Wtedy wszystko robi się za Ciebie i nie musisz się o nic martwić.

...::: Made for loneliness :::...