Po skopiowaniu mp3 na telefon jest możliwe utworzenie playlisty dopiero po włączeniu telefonu .Włączeniu odtwarzacza i stworzenie nowej listy. Po usunięciu mp3 z telefonu ona nie znika z listy.blade_ninja pisze: Czy po skopiowaniu plików bezpośrednio na kartę pamięci przez kabel usb (dysk wymienny) można robić playlisty czy nie?
Tak, wykrywa go jako dysk wymienny.blade_ninja pisze: A właśnie, czy po wgraniu sterowników, to kartę pamięci włożoną w telefonie wykrywa jako dysk wymienny?
Po podłączeniu widoczne są dwa dyski wymienne; Pamięć telefonu i karta.
Zależy, dla jednych będzie dość głośno, dla innych cicho.blade_ninja pisze: I czy głośność na słuchawkach jest na tyle duża, że zachowując b. dobrą jakość mogę iść po ruchliwej ulicy i jednocześnie słuchać, czy będzie za cicho już?
Z mojego punktu widzenia, jednak jest dość cicho.
Nawet po daniu na full głośności na głośniku nie odczuje sie bardzo dużej straty jakości jak to jest w telefonach innych firm.
SE postawił na jakość, więc nie oczekuj na wielki ryk.
Sam wyczujesz gdzie i co odpowiada za dany czynnik w barwie głosu.blade_ninja pisze: I czy na standardowym equalizerze na standardowych ustawieniach jakość jest b. dobra czy lepiej pozmieniać trochę ustawień? (jak tak to podajcie na jakie)
Jak to w equalizerze była zmienia sie barwy do danego typu muzyki...
Ostatnio zmieniony 04 lip 2007, 20:23 przez Adrian22, łącznie zmieniany 2 razy.