• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #196866  autor: MFrost
 27 cze 2007, 20:33
Witam, czy ktoś podłączał W510 do kompa przez Bluetooth. Bo ja mam z tym problem, na standardowym sterowniku Windowsa XP telefon jest wykrywany, ale w programie Motorola Phone Tools już nie. Posiadam Bluetooth firmy Unitek v2.0. próbowałem też instalować stery oryginalne od Bluetootha, ale tez nic to nie dało. Nawet jak oprogramowanie wykryje telefon, to i tak nie mogę nic na niego przesłać, ani uruchomić netu, bo mi Motorola Phone Tools nie wykrywa Motki. Zaznaczam, że przy połączeniu USB nie ma w ogóle takiego problemu. Wszystko chodzi idealnie zarówno przesyłanie plików jak i Internet EDGE. Czy mógłby mi coś poradzić? I jeszcze jedno pytanko, czy zawsze jak podłącze Motke przez USB to musi się odrazu ładować?

[ Dodano: 2007-06-29, 22:03 ]
Czyżby nikt nie podłączał Motoroli przez BT?

Przeczytaj sobie jak nazywamy tematy na tym forum ;)
Ostatnio zmieniony 30 cze 2007, 01:27 przez MFrost, łącznie zmieniany 1 raz.

#199000  autor: St-Jimmy
 04 lip 2007, 14:30
Przez MPT bedzie ciężko ci się połączyć. Jak chcesz łączyć sie przez bluetooth to użyj bluesoleil(prosty program w obsłudze). Naj wygodniejsze jest połączenie przez usb. Pozdro

Nokia 3220 -> Sagem x5-2 -> SE K508i -> Nokia 3650 -> Motorola L6 -> Motorola E1 -> SE K750i -> SE W900i -> Motorola RAZR V3xx -> SE W880i -> Nokia 5610-> Iphone 2G -> Motorola V3xx -> Samsung s8500 + Ipod Touch 3g

#199330  autor: yagi
 05 lip 2007, 12:05
Jak chcesz polaczyc sie programem ktory obsluguje tylko Motorole?

Uzyj MyPhoneExplorera...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#199356  autor: orB
 05 lip 2007, 13:24
yagi

http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1143

Nie siej zamętu..
MFrost pisze:Czy mógłby mi coś poradzić?
Użyj BlueSoleil, dużo prościej się połączyć + można nim wgrywać również gry w przeciwieństwie do MPT.

#201733  autor: MFrost
 12 lip 2007, 17:44
Więc sprawa wygląda tak:
Przy podłączeniu fona do kompa kablem wszystko działa ok. (MPT)
Natomiast do podłączenia fona przez bluetooth używam właśnie BlueSoleil, chociaż w tym wypadku nie działa mi przeglądnie sms'ów, ksiązki adresowej ale necik chodzi i wgrywanie plików też. No cóż chyba nie można mieć wszystkiego naraz. Podsumowująć, mimo tych drobnych niedogodności jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Bardzo fajny, a porównując go z moim poprzednim Benq-Siemens C81, to po prostu niebo a ziemia. Wszystko chodzi stabilnie, nic się nie zawiesza, nie wyłącza, oprogramowanie jest dopracowane, chociaż to nowy telefon. Polecam go wszystkim.