Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
ERA
Oszalales? naogladales sie reklam ?? patrz po cennikach w playu sa bardzo drogie telefon np n73 me :/lukaszek1234 pisze:właśnie jak to jest że play oferuje tanie telefony w abonamencie za 30 zł?
telfony multimedialne z kartą pamięci, wszystkimi bajerami, UMTS
a w erze za tez 200 zł można mieć conajwyżęj W200i przy abo 40 zł ??(no albo 33)
w orange i plusie tak samo
Ale i tak jest taniej niż w innych sieciach.lookass pisze: Oszalales? naogladales sie reklam ?? patrz po cennikach w playu sa bardzo drogie telefon np n73 me :/
zly tytul tematu
W Orange przy umowie na 24 miesiące i kwocie zadeklarowanej 70,00 PLN kosztuje 849,00 PLN. Rzeczywiście tutaj się z Tobą zgadzam. Moim zdaniem Orange ma najdroższe telefony.kamil1221 pisze:Kiedy ja kupowałem swojego Z400 w Play zapytałem się w orange ile będzie kosztować on przy abo. 50 zł i co mi odpowiedzieli - ok. 1200zł
ooo dokłądnie jeszcze nokia jak nokia może i te telefony solidne ale mototrola? badzeiwie totalne w ogóle wszystkie takie same menu i nudayagi pisze:A to ze Nokie i Motorole sa drogie to norma - Ci producenci zawsze sie wysoko cenili i kreowali na prestiz... Czesto w 100% bezpodstwanie...
no!Prometo pisze:W Orange przy umowie na 24 miesiące i kwocie zadeklarowanej 70,00 PLN kosztuje 849,00 PLN. Rzeczywiście tutaj się z Tobą zgadzam. Moim zdaniem Orange ma najdroższe telefony.