• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #18724  autor: Piotr
 21 wrz 2005, 12:56
Witam szanowną brygadę telemaniaków 8)
Tak przyglądam się waszym dyskusją i zastanawiam się czy po za Orange nie ma już innych tematów, na które można by było tutaj podyskutować?
Po za pomarańczą (zgniłą, drogą, niesmaczną itp.) jest jeszcze Era, Plus i plany, że pojawi się za te kilkaset lat na naszym rynku telekomunikacyjnym jakiś nowy gracz.

Przecież na tym poletku też można prowadzić bardzo ciekawe dyskusje... Może jeżeli już tak bardzo chcecie wałkować temat Orange to czy nie było by lepiej napisać do Witka (przy okazji obiecać mu flaszeczkę Finladnii - rzecz jasna zimnej) i porosic go o to aby założył wszystkim fanatykom tej sieci spedzialny dział na forum gdzie każdy będzie mógł wylać swoje żale, smutki i radośći :wink: 8) :-D

Z mojej strony to tyle.

Trzymajcie się cieplutko.
 #18727  autor: GregPepe
 21 wrz 2005, 13:05
Piotr pisze:Witam szanowną brygadę telemaniaków 8)
Tak przyglądam się waszym dyskusją i zastanawiam się czy po za Orange nie ma już innych tematów, na które można by było tutaj podyskutować?
Krótko - NIE

A poważnie to, jak wchodził heyah to tez sie o niczym innym nie pisało. Jest cos nowego to sie kazdy tym podnieca. Tym bardziej że wiele osób czuje się rozczarowanych. Z ciekawszych rzeczy które sie pojawiły ostatnio to chyba ta oferta plusa z telefonem stacjonarnym bo tak to prócz Orange nic ciekawego się ostatnio nie pojawiło więc nie ma o czym gadać

#18728  autor: Piotr
 21 wrz 2005, 13:29
Tylko czy jest sens powielać te same schematy. Kopiować tematy mimo, że ich tytuły różnią się od siebie... a prawda jest taka, że w każdym wątku dyskusja krąży wokół tego samego punktu, mianowicie, że Orange dało centralnie na całej długości d@@y i większość z was jest zawiedzona.

Przecież to wszystko można napisać w jednym temacie a nie co godzinę zakładać nowy wątek bo jakiegoś usera strasznie serduszko boli, że ceny zamiast zejść w dół poszły w górę.

Dziwi mnie jednak fakt czemu większość jak otumaniona prochami tkwi nadal w tym bagnie, któremu na imię Orange. Era ma bardzo przyjemną ofertę, Plus również. Po co więc sobie zatruwać życie tym co jest jasne - Orange to nie wypał, który żeruje na naiwności Polaczków i znając życie oraz polskie realia na pewno trochę grosza z kieszenie niektórych wyciągnie.

#18736  autor: xlord
 21 wrz 2005, 14:14
I masz racje Piotrze, ze mozna dostac oczoplasu od tego Orange, ale przypomnij sobie o czym kiedys dyskutowalismy z Witkiem. Forum to forum i kazdemu wolno w granicach dobrego smaku pisac o czym chce. Temat sie ya tydzien wypali i bedzie spokoj :-D

Pozdrawiam

#18742  autor: art
 21 wrz 2005, 14:26
Zgadza się... forum wlasnie po to jest zeby jedni mogli sobie popisać a inni poczytać... :D

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#18749  autor: piotrz
 21 wrz 2005, 14:34
tylko, żeby to było bez przesady...ostatnio to nawet na sieci komórkowe nie wchodziłem, bo wiedziałem, że wszystkie tematy są o ORANGE :evil:
a wogóle to wg mnie niema o czym gadać- orange połączyło się z ideą, dało nawyższe stawki na rynku i ubolewanie nic nie pomoże... :D

#18894  autor: Przemek
 21 wrz 2005, 21:20
To utwurzcie jeden temat:"wszystko o orange" i tam piszcie, bo mnie też to powoli wkurza trochę...tu orange tam orange :wink:

#18897  autor: Wojt2004
 21 wrz 2005, 21:23
spoko ja podzielam zdanie Xlorda za tydzien temat sie powoli wykruszy i bedzie spokuj

#18921  autor: D@rio
 21 wrz 2005, 21:34
Dokładnie ;) ja też chwilowo "wyłączyłem" się z forum i odzywam się tylko na ciekawszych postach bo temat Orange już mi się znudził :-)

#18965  autor: Dragon
 21 wrz 2005, 23:33
mi tez sie znudzil, mialo byc rewolucyjnie, a rewolucyjne sa tylko koszty :P

#19538  autor: tomekk
 24 wrz 2005, 15:31
Ja sie doliczyczyłem 22 "pomarańczowych" tematów...

#19539  autor: kulboj
 24 wrz 2005, 15:39
Nic godnego uwagi w idei po tuningu nie zauważyłem :-)
A liczyłem po cichu,że GO! będzie takim centertelowym heyahem.
Ehhhhh - szkoda gadać :(

#19606  autor: blom
 24 wrz 2005, 20:25
Piotr - skoro ktos marnuje niszczy marke i ma denna oferte reklamowana na prawo i lewo to moze i krytyke zniesie i sie dostosuje...

#19629  autor: Wojt2004
 24 wrz 2005, 21:25
Jak Orange bedzie dalej robic taki bajzel to ten temat chyba sie nie wyczerpie :-D :P

#19644  autor: adamos
 24 wrz 2005, 21:41
już teraz powoli coraz mniej mówi się o orange wkońcu niecały tydzień temu wszedło to co wy chcecie od ludzi każdy musi się wyżalić :lol:
mimo że pomarańcza zawiodła na całęj lindi bardziej od mandaryny po cichu marze że jeszcze kiedyć ( czy. 10 pażdziernik) nadrobi to
póki co POP rulez

#19686  autor: piotrz
 25 wrz 2005, 09:22
dzisiaj wchodzę na "sieci komórkowe" a tu...ŻADNEGO NOWEGO POSTA O ORANGE!!!! :D :-) :) :lol: :twisted: wreszcie.... :twisted:

#19708  autor: Irek
 25 wrz 2005, 11:13
Racja. Już się trochę uspokoiło. Ale może się znowu zacząć koło 10 października. Nio bo na ten dzionek niby zapowiadają jakąś rewolte znowu!

"And one more thing..."

#19858  autor: adamos
 25 wrz 2005, 19:33
oj trzeba rozruszać towarzystwo :)
a jak wam podoba się najnowsza reklama orange :)
miałem założyć nowy topic ale się powstrzymałem :)
jak dla mnie to zbyt pedofilska jest i jak na społeczestwo które jest stare i cały czas się starzeje za mało staruszków w tej reklamie ;-)

#19863  autor: WitekT
 25 wrz 2005, 19:35
Nic specjalnego - dla mnie bez polotu zupełnie...

#19872  autor: adamos
 25 wrz 2005, 19:38
WitekT pisze:Nic specjalnego - dla mnie bez polotu zupełnie...
i w dodatku dłuży sie jak nie wiem co :-/
zamiast robić głupie reklamy obnizyli by już ceny ;-)