• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #19547  autor: kubako
 24 wrz 2005, 16:18
witam
mam zamiar kupic kabelek do nokii 3100, jednak nie wiem co lepiej wybrac - zlacze com czy usb? jakie sa roznice i czy warto sobie nimi zaprzaac glowe jesli chodzi tylko o wgranie raz na jakis czas tapetki lub gry java?

przegladam teraz w sieci strony na temat podlaczania telefonu do komputera i widze, ze to nie jest taka prosta sparawa... czy mozecie mi polecic jaka strone gdzie krok po kroku jest opisany proces wgrywanai aplikacji, gier, tapet i dzwonkow?

bede bardzo wdzieczny

#19557  autor: WitekT
 24 wrz 2005, 17:31
Hmmm... A do 3100 da się podłączyć kabelek?

#19571  autor: Irek
 24 wrz 2005, 18:26
WitekT pisze:Hmmm... A do 3100 da się podłączyć kabelek?

Tak da się podłączyć kabel do tej Nokii. Tu jest oferta z oryginalnym kablem Nokii pod USB.

"And one more thing..."

#19572  autor: WitekT
 24 wrz 2005, 18:35
A, dobra - pomyliło mi się. Przecież ona rzeczywiście ma pop-port. ;)

#19581  autor: piotrz
 24 wrz 2005, 19:22
kosztują tyle, bo nie ma na nich znaczku "nokii" i (wg producenta) mają gorszą jakość...

a co do pytania to USB- jest szybszy...

#19618  autor: kubako
 24 wrz 2005, 20:37
piotrz pisze:kosztują tyle, bo nie ma na nich znaczku "nokii" i (wg producenta) mają gorszą jakość...
a co do pytania to USB- jest szybszy...
dzieki za info - a przy okazji - widze ze jestes z Lodzi (miasta Lodzi:-) ). mozesz mi w zwiazku z tym wskazac miejsce, gdzie w tym naszym pieknym miescie mozna kupic takie kabelki w cenach zblizonych do tych z allegro?

#19622  autor: piotrz
 24 wrz 2005, 21:12
na łodzi kaliskiej albo na łks-ie ( nie pamiętam) jest tego pełno. Sam kupowałem tam do 6610 i byłbym zadowolony, gdyby nie to, że nie umiałem go skonfigurować... :evil:
może w komisach są po 20 zł, ale tego ci nie zagwarantuję...