• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #194741  autor: Dominikus
 20 cze 2007, 21:45
Mam problem gdy włączam aparat pisze mi abym odsłonił klapkę a jest odsłonięta.
A i jeszcze jedno jak mam na full glośność ustawione w trakcie sluchania muzy to czasami głośnik trzeszczy czy to jest tak normalnie czy wymianan glosnika powinna załatwić sprawe.
Gra normalnie ale na niektórych dźwiękach trzeszczy
Ostatnio zmieniony 22 cze 2007, 19:38 przez Dominikus, łącznie zmieniany 2 razy.

#194743  autor: Filip
 20 cze 2007, 21:48
Wg mnie to masz taśmę uszkodzoną.

#194745  autor: przemek910
 20 cze 2007, 21:49
Tylko Serwis. Zerwało sie 'coś' w środku mechanizmu aparatu, co odpowiada za otwarcie obiektywu (czujnik).

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#194750  autor: Dominikus
 20 cze 2007, 21:58
a i jeszcze jedno jak telefon jest na gwarancji to moge isc do innego salonu niz byl kupowany i mi zrobia w ramach gwarancji czy musze do tego samego isc co kupowalem

#194751  autor: Filip
 20 cze 2007, 22:01
Możesz go oddać w salonie gdzie kupowałeś albo gdziekolwiek do innego salonu ale najlepiej to idź prosto do serwisu bo skrócisz czas bo zanim salon wyśle to też pewnie dzień,dwa minie.

#194754  autor: przemek910
 20 cze 2007, 22:03
Gruby pisze:Możesz go oddać w salonie gdzie kupowałeś albo gdziekolwiek do innego salonu ale najlepiej to idź prosto do serwisu bo skrócisz czas bo zanim salon wyśle to też pewnie dzień,dwa minie.
Z reguly wysylają w ten sam dzien (kurier przyjezdza na zakonczenie dnia) i wysylają. A kiedy dojdzie to inna sprawa :P

Dominikus, tylko nie oddawaj czasem do nieautoryzowanego serwisu!
Najlepiej i najbezpieczniej będzie jednak udać się do salonu Operatora.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#194759  autor: hettman
 20 cze 2007, 22:13
tam jest taka blaszka w krztalcie trojkata i taki cypelek i on czasami wypada (najczesciej jak fon upadnie ) i trzeba to poskladac do kupu albo zamknac obwod na stale,wiec jezeli masz gwarancje to oddaj do naprawy a jak masz checi,srubokret ,pensete i lupe to wez zdejmij obudowe (tylko ta z aparatu-przykrecona na sruby +) i poskladaj to :-D

#195413  autor: Dominikus
 22 cze 2007, 17:26
no i mam problem jeszcze z głośniczkiem który dodałem niedawno do starego tematu jak sądzicie opłaci sie wymienić ?