• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #173681  autor: mdomek
 13 kwie 2007, 17:07
Przeczytalem dzisiaj w sieci o interesującym programiku do wysyłania smsów. Nazywa sie SMS Discount, pozwala na wysyłanie smsów do wiekszosci krajów za 5 gr, tak jakby byly wysyłane z naszego telefonu. Poza tym ma jesczcze pade innych funkcji. Nie ważne.

http://www.smsdiscount.com/

Chodzi o to, ze zarejestrowałem sie, bez wpłacania zadnej kasy udało mi sie wysłać eska i doszedł. Zastanawiam sie w zwiazku z tym jak to mozliwe, skoro nic nie mam kasy na koncie. Nigdzie na stronie nie znalazlem info nt. jakiejs puli darmowych smsów dla nowych użytkowników... Moze ktoś wie i może mi wytłumaczyć jak to działa?

Z góry dzięki.

#192290  autor: rave83
 13 cze 2007, 13:31
Dobrze dziala :)
Dzieki za linka.

#192302  autor: Irek
 13 cze 2007, 14:18
Dzięki z tego co wyczytałem na tej stronie ten programi jak i jego uzywanie jest darmowe.

Edit: myślałem, że wysyłanie smsów jest darmowe, a tu jednak nie. Po wysłaniu 6 smsów skończył się kredyt. :P

"And one more thing..."

#192326  autor: rave83
 13 cze 2007, 16:19
Fakt - u mnie skonczyl sie po 5, ale generalnie oferta i tak jest niezla. Wplacal im juz ktos pieniadze? Wiadomo jak jest z awaryjnoscia, mam na mysli, czy wszystkie smsy dochodza do adresatow?

#192704  autor: pyp
 14 cze 2007, 21:10
mdomek pisze:Przeczytalem dzisiaj w sieci o interesującym programiku do wysyłania smsów. Nazywa sie SMS Discount, pozwala na wysyłanie smsów do wiekszosci krajów za 5 gr, tak jakby byly wysyłane z naszego telefonu.
Ehh super sprawa... Wezme go sbie zainstaluje i bede mial te 5 sms'ow awaryjnych do zagranicznych Rodzin ;-)

Pozdrawiam - pYp

#192861  autor: rave83
 15 cze 2007, 15:17
pyp pisze:
mdomek pisze:Przeczytalem dzisiaj w sieci o interesującym programiku do wysyłania smsów. Nazywa sie SMS Discount, pozwala na wysyłanie smsów do wiekszosci krajów za 5 gr, tak jakby byly wysyłane z naszego telefonu.
Ehh super sprawa... Wezme go sbie zainstaluje i bede mial te 5 sms'ow awaryjnych do zagranicznych Rodzin ;-)
E, nie jest zle przy tych cenach mozna by sie nawet szaronac, jak ktos ma duzo znajomch za granica, tylko jestem ciekaw, czy ktoj im juz zaplacil pieniadze... smsy testowe wszystkie doszly, ale jakos mine to do konca nie przekonuje :)

#193641  autor: Irek
 18 cze 2007, 08:57
rave83 pisze:czy wszystkie smsy dochodza do adresatow?
Tak wszystkie moje doszły bez problemu po chwili.

"And one more thing..."

#193687  autor: ganc2
 18 cze 2007, 12:31
Ciekawe, ciekawe...
Może zbierzmy w tym miejscu wszystkie "dobre" i wgzlędnie tanie bramki sms
:sad8: :?:
Na podobne zasadzie ("ładujesz", płacisz raz, a potem możesz wysyłać codzinnie )
bazują te bramki:
Bramka statsms
The SMS zone
smsbox

No wapster i wapacz też są fajne :mrgreen:

#193705  autor: Irek
 18 cze 2007, 13:37
ganc2 pisze:The SMS zone
Tego przykładu bym nie podawał bo niestety z jakiś przyczyn od pewnego czasu nie można się zarejestrować na tej stronie.

"And one more thing..."

#193730  autor: rave83
 18 cze 2007, 14:33
Kiedys korzystalem sporo z: http://www.sms.ac/ - nie wiem jak teraz, ale swojego czasu jedna z lepszych.

Pozdrawiam