Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
a najlepsza sa fajne fotki nadajnikow w polu lub na lakach gdzie nie widac na horyzoncie domu lub miasta to mi sie najbardziej podoba i intryguje - skad na takim "zadupiu" jest prad i oczywiscie radiolinia bo telefony to chyba pierwsze ta wiezyczka zapewnia....WitekT pisze:Łacza międzycentralowe to światłowody...Przypatrz się dobrze schematowi, który kiedyś wkleiłeś tu na forum...
no to choc jedno pozadnie... wiec nic tylko terroryzowac BTS to jedynie dziury w zasiegu...D@rio pisze:Nie da się wyłączyć tak poprostu calej sieci, wierz mi. Musialbys wylaczac poszczegolne elementy sieci a to by Ci troche zajelopozatym to nie takie proste. Dodam, ze nawet jakbys "wysadzil"(
) jedno "centrum nadzoru sieci" (o czym Witek pisal) to np. w PlusGSM jesli jest awaria w warszawskim centrum to jest to wszystko polaczone i zrobione aby dowodzenie siecia i jej monitoringiem zajelo sie centrum w Krakowie albo w Katowicach czy gdzie indziej. A wiec to nie takie proste
Wszystko jest tak zrobione aby dzialalo 24h bez problemow i z ta mysla tworzone
...
Wieszsdz pisze:no to choc jedno pozadnie... wiec nic tylko terroryzowac BTS to jedynie dziury w zasiegu...D@rio pisze:Nie da się wyłączyć tak poprostu calej sieci, wierz mi. Musialbys wylaczac poszczegolne elementy sieci a to by Ci troche zajelopozatym to nie takie proste. Dodam, ze nawet jakbys "wysadzil"(
) jedno "centrum nadzoru sieci" (o czym Witek pisal) to np. w PlusGSM jesli jest awaria w warszawskim centrum to jest to wszystko polaczone i zrobione aby dowodzenie siecia i jej monitoringiem zajelo sie centrum w Krakowie albo w Katowicach czy gdzie indziej. A wiec to nie takie proste
Wszystko jest tak zrobione aby dzialalo 24h bez problemow i z ta mysla tworzone
...