• Wszystko, co związane z muzyką i serwisami umożliwiającymi streaming muzyki, słuchanie radia przez internet lub podcastów.
Wszystko, co związane z muzyką i serwisami umożliwiającymi streaming muzyki, słuchanie radia przez internet lub podcastów.
  • Strona 9 z 99
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 99

#191348  autor: penumbra
 10 cze 2007, 14:13
ja najwięcej słucham gothic metalu i troche melodic black metalu ;) np.: Penumbra, Draconian, Eternal Tears of Sorrow, Moonspell, Catamenia, Kamelot...

#191349  autor: Kamelo
 10 cze 2007, 14:15
penumbra, ja jakos nie przepadam za metalem ale kazdy ma inny gust :wink:

Wszystko do twojego telefonu :D
Forum NOKIASEK :D
Obrazek
pozdrawiam cie Kamelo ;)

Super Forum sportowe N-sportS
http://www.n-sports.ugu.pl/ <-zapraszam

#191385  autor: MichoSS
 10 cze 2007, 16:02
Ja tez za metalem nie przepadam :x Słucham troche Popu a najwięcej Hip-hopu :twisted:

Nokia XpressMusic - Forum o telefonach Nokia XpressMusic : 3250, 5200, 5300, 5310, 5610, 5700
[center] ------> http://xpressmusic.pl <-------- [/center]

Zapraszam Cię [you] ;)

#191425  autor: lookass
 10 cze 2007, 18:26
babeo pisze:
lookass pisze:ja aktualnie slucham swojej mamy- monologu o mnie
:smt005 może zapodasz na jakąś p2p :smt005
czemu nie ;) tylko musze poczekac na nastepny koncert :smt005 :-D

#191495  autor: Forest
 10 cze 2007, 21:51
Ja teraz słucham super piosenki Roberta Wells'a - anthem (sundtrack z filmu Top Gun). Jeden z najlepszych soundtracków według mnie. Bardzo polecam! :)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#191503  autor: kamil1221
 10 cze 2007, 22:10
Kasia Nosowska - Era Retuszera z najnowszej płyty UniSexBlues.
Swoją drogą zastanawiam się czy artystce w nazwie płyty chodziło również o skrót USB - interesujące ?

#192309  autor: RafalM
 13 cze 2007, 14:35
Teraz słucham Smolika "C.Y.E", a potem cała jego płyta. Nie wiem dlaczego, ale spodobał mi się.

#192415  autor: babeo
 13 cze 2007, 20:09
Jako, że nie mogłem być dziś na koncercie Pearl Jama w Chorzowie, słucham sobie ich koncertu z Polski z 2000 roku :-)

#192574  autor: mol
 14 cze 2007, 14:46
babeo pisze:Jako, że nie mogłem być dziś na koncercie Pearl Jama w Chorzowie, słucham sobie ich koncertu z Polski z 2000 roku :-)
A ja byłem :P Oj żałuj babeo :-D

#193097  autor: adalis
 16 cze 2007, 13:44
DJ Tiesto - In Search Of Sunrise :-D

Pozdrawiam ;)
Obrazek

#193123  autor: babeo
 16 cze 2007, 16:14
Codowna płyty:

Obrazek

#193256  autor: RafalM
 16 cze 2007, 23:49
Buldog "V Rozbiór Polski" później dalej leci CD tego zespołu

#193265  autor: babeo
 17 cze 2007, 00:13
RafalM pisze:Buldog "V Rozbiór Polski" później dalej leci CD tego zespołu
No, no ... szacuneczek 8)

#194537  autor: Forest
 20 cze 2007, 14:15
Pet Shop Boys - Go West

Przebój przebój i jeszcze raz przebój 8)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB
 #195584  autor: stanax
 23 cze 2007, 01:01
.

Jest! Mam już trzecią płytę mojej ukochanej kapeli w 5.1 i ją właśnie piłuję :wink: . Tak w ogóle to ta płyta jest pierwsza jaką usłyszałem w życiu tego zespołu. W radiu wiele,wiele lat temu puścił ją Piotr Kaczkowski (czy komuś to nazwisko coś mówi?) Był taki program "Wieczór płytowy" nadawany w stereofonii i z kolegami nagrywaliśmy na kasety CC wszystko jak leci. Wtedy Kaczkowski "pozarażał" nas Genesis, Yes, Led Zeppelin, Pink Floyd. Ta choroba została w wielu z nas do dziś.

Dwie historyjki które pamiętam:

On, wielki Piotr Kaczkowski pierwszy puścił w polskim radiu płytę Pink Floyd "Final Cut" z wyciętym jednym numerem, nie z Jego winy - cenzura wtedy była ... podobna do dzisiejszej (patrz Piersi i Paweł Kukiz)
Druga - od Niego dowiedzieliśmy sie o śmierci John'a "Bonzo" Bonham'a. Z barwy i drżenia Jego głosu poznaliśmy że płacze... my zresztą też beczeliśmy jak mopsy - ja, mój przyjaciel Jacek (też gra na perkusji jak Bonzo) i jego brat Tadeusz (gitara).

Ha, to były czasy!

Trzy fotki mej miłości... :wink:

ObrazekObrazekObrazek

#195714  autor: babeo
 23 cze 2007, 14:41
stanax pisze:Piotr Kaczkowski (czy komuś to nazwisko coś mówi?)
No ba. Minimax i te sprawy. Widzę, że tak jak Ty kochasz Genesis tak samo ja kocham The Beatles :-)
stanax pisze:podobna do dzisiejszej (patrz Piersi i Paweł Kukiz)
Co masz na myśli?

#195876  autor: stanax
 24 cze 2007, 12:56
babeo pisze:Co masz na myśli?
... kawałek za który Paweł miał sprawę w sądzie i tylko "psim swędem" sie wyślizgał z dwóch lat pierdzenia w pudle. To kilka(9?) lat wstecz. A teraz "Virus_sLd" żeby posłuchać trzeba mieć internet, bez - zapomnij. Znów "zesrańcy" w radio się boją, a Konstytucja gwarantuje obywatelom wolność wypowiedzi... tylko czekać jak się jakiś osioł do Kukiza dodu...y ponownie.

Ha..., przypomniałem sobie słowa Kisielewskiego z książki - wywiadu z Nim pod tytułem " ABC Kisiela" gdzie powiedział coś takiego: ...oni są bardzo bojowi, to znaczy boją się nawet własnego cienia...
Babeo, jest w niej ciekawa ocena wielu "osobistości", min Twojego ulubieńca ( :wink: ) A,ada,ssia. Wtedy gdy ta książeczka ukazała sie drukiem to były szokujące słowa... Kisiel słynął z odwagi - tej prawdziwej a nie "bojowości". Czytałeś ja?

Pozdrowionka :D
Ostatnio zmieniony 24 cze 2007, 14:28 przez stanax, łącznie zmieniany 1 raz.

#195883  autor: babeo
 24 cze 2007, 13:15
stanax pisze:To kilka(9?) lat wstecz
Taaa, Kazik miał też sprawę za "Jeszcze Polska"

Swoją drogą ciekawe, że Kazik nie ma teraz spraw za np 'Debata polityczna" z ostatneij płyty L-Dópy lub za cytat (też z tej płyty) 'Będziesz wisiał Miller ty kur** jeb***..."
stanax pisze:A teraz "Virus_sLd" żeby posłuchać trzeba mieć internet, bez - zapomnij.
Oj to masz nieaktualne dane. Ten song został oficjalnie wydany na ostatniej płytcie Kukiza. Też się zdziwiłem.

Ale na youtubie są fajne 'nieoficjalne' teledyski do niego :wink:
stanax pisze: jest w niej ciekawa ocena wielu "osobistości", min Twojego ulubieńca
Lenona? Kazika? czy Kaczyńskiego?
stanax pisze:Czytałeś ja?
Niestety nie. Aktaulnie w wolnych chwilach czytam Ziemkiewicza: 'Michnikowszczyzna', w kolejce czeka 'Polactwo'

#195917  autor: stanax
 24 cze 2007, 14:26
Lenona? Kazika? czy Kaczyńskiego?
...nie, Kisiel to człek starej daty i Kazika pewnie by nie strawił (na dodatek już nie żyje, Kisiel znaczy, a wielka szkoda). Napisałem ..."Twojego ulubieńca ( :wink: ) A,ada,ssia" . Gdy czytałem Ziemkiewicza: 'Michnikowszczyzna' (prezent od córki na urodziny :) ) obok leżało Abecadło Kisiela i w momencie pojawienia sie u Ziemkiewicza nowego nazwiska szukałem u Kisiela co on o tej osobie sądził(?). Dobry sposób - polecam!
babeo pisze:Oj to masz nieaktualne dane
... zgadza sie, przyznaje. Tylko ile sklepów dysponuje nią? Znów zastosują sposób na "anatemę"? W przypadku "... zbliża sie" ci głupole na szczęście nie przemyśleli reakcji (naszych) w społeczeństwie i zrobili kuku samym sobie. Wtedy jeszcze grywałem trzy dni w tygodniu (właściwie to noce) i nie mogłem sie opanować żeby nie puścić ze dwa razy w ciągu jednej imprezy tego numeru. Długo to trwało, już nie pamiętam ile tygodni(?), ale pamiętam jak właściciel któregoś razu powiedział, ze przeze mnie zamkną mu knajpę jak nie przestane robić jaja - już nawet ksiądz z naszej parafii w czasie mszy puścił bąka o mojej knajpie, ...dodał ( :-D ). Dalej grałem to, ale tylko raz - na koniec imprezy. Az w końcu wywalił mnie z roboty :roll: Nigdy tego nie żałowałem, a z Waldkiem(właściciel knajpy) do końca byliśmy przyjaciółmi. Napisałem ...do końca..., bo naraził sie jakimś leszczom w innej sprawie i go zastrzelili (dwa lata temu) na terenie mini stadniny koni należącej do niego. :cry: Szkoda...

Daleko 'pojechałem' z tymi wspominkami, sorry. Dobra muzyka przetrwa w naszej pamięci a osłów należy czniać!

#195922  autor: babeo
 24 cze 2007, 14:34
stanax pisze:Tylko ile sklepów dysponuje nią?
Jakoś nie miałem problemów by ją kupić. Jest też tu i tu
stanax pisze:Dobra muzyka przetrwa w naszej pamięci a osłów należy czniać!
Yeach...Th Beatles :-)
  • Strona 9 z 99
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 99
  • 1
  • 7
  • 8