Ja go mam dopiero dwa dni ale powiem Ci tak,wszystkie jego minusy to to czego on nie ma a ma K750i i do tego EDGE,no ale w końcu on kosztuje ile 300-350 złotych i nie jest taki zły w tej cenie,do plusów zaliczył bym aparat 1,3 mpx,Bluetooth,duży ekran w tej klasie telefonów ale rozdzielczość niestety nie szokuje i oddzielone klawisze,bardzo wygodnie się na takich klawiaturkach wiadomości pisze. A dokładniej opisując minusy,to mogliby dać mu radio 6070 miała by konkurencje,karty jak karty tyle że w jego przypadku karta 2 gb byłaby 50% jego ceny,troszkę mnie denerwuje że w jednym egzemplarzu klapka od baterii jest luźna,wyświetlacz mógłby mieć rozdzielczość 176x220,jakby miał EDGE byłoby już full "bajkowo".i troszkę szkoda że nie dali mu przycisków do zmiany głośności po boku ale to już takie moje przyzwyczajenie po K700i i K750i no i całkiem ładnie mu w czerwieni

a tak z ciekawości mój jest nowy i narazie nie wiem jak z baterią a ty ile go już używasz ile Ci bateria trzyma? I czy jakiś posiadacz K510i ma luzy na klapce? Jak tak to po jakim czasie użytkowania.