Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
ERA
To załóż sobie bazę kilku tysięcy salonów, w której jest kilkaset telefonów. I uaktualniaj ją najlepiej po każdym sprzedanym telefonie, żeby na bieżąco kontrolować stany magazynowelukaszek1234 pisze:śmiech bo to chyba wystarczyłaby zwykła baza danych i każdy zakup telefonu wykreślałby z niej jakąś sztukę hm . . . dziwny ten kraj:D
Jest taka baza dla PWA i aktywek, która aktualizuje się na bieżąco. Ale zasada jest taka, że wszystkie salony pracują na jednych systemach.jahu pisze:Kaczy - centralna baza danych aktualizowana w czasie rzeczywistym?
Ale usługi Plusa sprzedają firmy działające na franchyznie. Ciężko jest wprowadzić jednakowy program magazynowy, skoro jedne firmy mają parę salonów a inne kilkaset.lukaszek1234 pisze:to niech wprowadzą jeden system to chyba nie powinien być problem dla mnie dziwne że są rózne
Tak. Dostęp odbywa sie poprzez www. To są systemy bezpłatne stworzone przez Polkomtel.jahu pisze:Kaczy wiem ze oftopujemy - ale nawet "france" korzystaja z jednego systemu co do samych uslug telekomunikacyjnych jakei oferowane sa klientom?
To po co w ogóle zrobili promocję skoro nie da się z niej skorzystać? Byłem w 3 salonach i w każdym nie było ani jednego telefonu z wyprzedaży..Kaczy pisze:W moim salonie nie ma ani jednego telefonu. Obstawiam, że w większości salonów nie dostaniesz tych telefonów.
Przyjdziesz do salonu, nie zobaczysz ani jednego telefonu w tej promocji to może weźmiesz inny w innej promocji, który akurat będzie na stanie - reklama dźwignią handluTodaro pisze:To po co w ogóle zrobili promocję skoro nie da się z niej skorzystać? Byłem w 3 salonach i w każdym nie było ani jednego telefonu z wyprzedaży..
Moim zdaniem to jest nie w porządku, ale skoro są tacy cfani to nie przedłużę umowy u nich tylko przeniosę się do innej sieci.Prometo pisze:Przyjdziesz do salonu, nie zobaczysz ani jednego telefonu w tej promocji to może weźmiesz inny w innej promocji, który akurat będzie na stanie - reklama dźwignią handluTodaro pisze:To po co w ogóle zrobili promocję skoro nie da się z niej skorzystać? Byłem w 3 salonach i w każdym nie było ani jednego telefonu z wyprzedaży..
Todaro nikt Cię nie zmusza do przedłużenia umowy. Takie są prawa dzikiego kapitalizmu w PolsceTodaro pisze:Moim zdaniem to jest nie w porządku, ale skoro są tacy cfani to nie przedłużę umowy u nich tylko przeniosę się do innej sieci.
to tę ofertę tylko w salonach można? bo w regulaminie promocji jest napisane że umowa na 12 miesięcyzbyszekmac pisze:Oterta 12 miesięczna do podpisania tylko w Salonach (nie w punktach sprzedaży)